Petr Novotný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Novotný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1947 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec, moderátor, bavič

Petr Novotný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1947 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Novotný 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Petr Novotný
datum narození v roce *1947
(herec, moderátor, bavič, instagram)

Petr Novotný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Všechno nejlepší
(2014) - Český žurnál: Dělníci bulváru
(2014) - Modelky s.r.o.
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Kdopak by se Čecha bál
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - Trampoty
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2009) - 15 let TV Nova: První (k)roky
(2009) - 15 let TV Nova: Druhý dech
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Elsa 2009
(2009) - 13. komnata Petra Novotného
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Veni, vidi, vici
(2008) - Limuzína
(2008) - Den D
(2008) - Burianův den žen s Evou z dua Eva a Vašek
(2007) - 5 proti 5
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Jste to, co jíte
(2006) - Extra
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Nova sobě
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - 13. komnata Jana Nedvěda
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Životní zásady Petra Novotného
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Na mušce
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Volenka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Chuťovky
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2001) - Poslední kovboj
(2001) - Lesk a bída země České
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Věštírna
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(2000) - Cesta z města
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Čtveráci
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - Novoty
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - 500. Saloon Zelenáčů (koncert)
(1994) - Riskuj!
(1994) - Caruso Show
(1990) - Aby bylo veselo
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV seriál)
(1986) - Pytačky
(1985) - Galasuperšou
(1980) - Trhák
(1974) - Zelenáči v bílém
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi

Petr Novotný - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Novotný 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Novotný - herec, moderátor, bavič

se narodil v roce *1947 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Novotný

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Petr Novotný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
13°10’
 
LunaLuna:
Beran
2°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°10’
 
VenušeVenuše:
Lev
5°28’
 
MarsMars:
Blíženci
25°05’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°23’
 
SaturnSaturn:
Lev
12°32’
 
UranUran:
Blíženci
24°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°37’
 
PlutoPluto:
Lev
12°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
28°37’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°51’
 
CheirónCheirón:
Štír
3°26’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »