Petr Pelzer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Pelzer

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Petr Pelzer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Pelzer 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Petr Pelzer
datum narození v roce *1941
(herec, instagram)

Petr Pelzer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Láska na vlásku
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Ztracená brána
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - V hlavní roli
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2001) - Královský slib
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Drahý Mistře
(1996) - Když sbírala jsem rozmarýn (divadelní záznam)
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Učitel tance
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Malý bílý koníček (TV seriál)
(1994) - Malý bílý koníček
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Magickou krajinou (TV seriál)
(1993) - Svatba upírů
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Přes padací mosty
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV seriál)
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Nejdelší cesta
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Kamilka s mašlí (TV seriál)
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Případ Jaruška
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Kočár pro princeznu
(1984) - Janek Pětrandočepice
(1984) - Jahody na stéble trávy (TV seriál)
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1982) - Příběh muže, který miloval svou ženu
(1982) - Pravda neroste na višni
(1982) - Násilník
(1982) - Marťanský dopoledník (TV seriál)
(1982) - Lukáš
(1982) - Bráškové (TV seriál)
(1981) - Třikrát denně kapku rosy
(1981) - Nezralost
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1981) - Husa
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Hořká slza radosti
(1974) - Sokolovo
(1968) - Žert
(1968) - Objížďka

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Pelzer 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Pelzer - herec

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Pelzer

Dnes se narodili
Česká republika Libuše Havelková
(*1924) herečka

Španělsko Salvador Dalí
(*1904) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Josef Zíma
(*1932) herec

Česká republika Jana Mařasová
(*1969) herečka, zpěvačka, dabérka

Česká republika Iva Frühlingová
(*1982) zpěvačka, modelka


Petr Pelzer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°42’
 
LunaLuna:
Rak
5°08’
 
MerkurMerkur:
Býk
5°12’
 
VenušeVenuše:
Býk
13°54’
 
MarsMars:
Vodnář
19°59’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°06’
 
SaturnSaturn:
Býk
17°03’
 
UranUran:
Býk
25°15’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°13’
R
PlutoPluto:
Lev
2°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°47’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°58’
 
CheirónCheirón:
Rak
26°11’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Stephen Baldwin
(*1966) herec

Spojené státy Bruce Boxleitner
(*1950) herec

Irsko Gabriel Byrne
(*1950) herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč

Spojené státy Katharine Hepburn
(*1907) herečka

Česká republika Ivan Král
(*1948) skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lex Barker
(*1919 - 1973) herec

Jamajka Bob Marley
(*1945 - 1981) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Douglas Adams
(*1952 - 2001) spisovatel, scénárista

Finsko Alvar Aalto
(*1898 - 1976) architekt

Spojené státy John D. Rockefeller Jr.
(*1874 - 1960) podnikatel, filantrop



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní v BýkBýku
ukázat kalendář »