Petr Svoboda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Svoboda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Petr Svoboda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Svoboda 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Petr Svoboda
datum narození v roce *1952
(herec, instagram)

Petr Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Tak neváhej a toč - ještě jednou speciál!
(2011) - Vůně kávy
(2010) - Osudové peníze
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2002) - Hodina pravdy
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Hezky česky
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - DO-RE-MI
(1994) - Riskuj!
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Pohádka o touze
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Serenáda
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1985) - Zátah
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Pták Žal
(1985) - Perly a růže
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1983) - Stříbrná žíla (TV seriál)
(1983) - Bledě modré ženské písmo
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1980) - Trhák
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Předjaří
(1980) - Italské jaro
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Paví král
(1978) - Já nechci být víla
(1977) - Příběh lásky a cti
(1976) - O Všudybylovi
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Matka (TV seriál)
(1974) - Princ Chocholouš
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1968) - Nedělní chvilka poezie

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Svoboda 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Svoboda - herec

se narodil v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Svoboda

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Petr Svoboda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
4°48’
 
LunaLuna:
Lev
20°07’
 
MerkurMerkur:
Rak
23°25’
 
VenušeVenuše:
Rak
5°14’
 
MarsMars:
Štír
2°51’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°55’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°24’
 
UranUran:
Rak
13°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°56’
R
PlutoPluto:
Lev
19°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°00’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
9°50’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »