Phil LaMarr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phil LaMarr
(Phillip LaMarr)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, komik

Phil LaMarr - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.1.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phil LaMarr 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Phil LaMarr
datum narození 24.1.1967
(herec, komik, instagram)

Phil LaMarr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
(2015) - Raise The ToyGantic
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2014) - Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
(2014) - That Guy: Pilot
(2014) - Star Wars Povstalci (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Khumba
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2012) - Želvy Ninja (TV seriál)
(2012) - Zambezia
(2012) - Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
(2012) - A Night at the Silent Movie Theater
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2011) - LA: Město démonů (TV seriál)
(2011) - The Con
(2011) - Pee-Wee Herman na Broadwayi (divadelní záznam)
(2011) - Naught for Hire (TV seriál)
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Tom a Jerry: Sherlock Holmes
(2010) - Svetlana (TV seriál)
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Bite Me (TV seriál)
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - Old Dogs
(2009) - The Goode Family (TV seriál)
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2009) - Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Transformers: Animated (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2008) - Něco za něco
(2008) - Guardians of Luna (TV seriál)
(2008) - Futurama: Milion a jedno chapadlo
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2008) - Dragonlance: Draci podzimního soumraku
(2008) - Domov pro smyšlené kamarády: Na skok do fantazie
(2008) - Bratři z donucení
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Chowder (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2007) - Family Guy Presents: Blue Harvest
(2007) - Cook-Off!
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - Pro-Choice
(2006) - Class of 3000 (TV seriál)
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - Škola superhrdinů
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - The Proud Family Movie
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2005) - Kim Possible: Velký drámo
(2005) - Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
(2005) - Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
(2005) - Barbershop (TV seriál)
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - World Cup Comedy
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - E! 101 Most Awesome Moments in Entertainment
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Scooby-Doo a Lochnesská příšera
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Klokan Jack: Brejden Ameriko
(2004) - Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom
(2004) - The Infinite Darcy (TV seriál)
(2004) - Fronterz
(2004) - Drawn Together (TV seriál)
(2004) - Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
(2004) - AnniVersus
(2003) - Scooby-Doo a upíří legenda
(2003) - Four Fingers of the Dragon
(2003) - Evil Con Carne (TV seriál)
(2003) - Dobyvatelé vesmíru
(2003) - Creepy Freaks
(2003) - Animatrix: Program
(2003) - Animatrix
(2002) - 3-South (TV seriál)
(2002) - Powerpuff Girls
(2002) - Past na rosomáka
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Manna from Heaven
(2002) - Jane White Is Sick & Twisted
(2002) - Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
(2002) - Back by Midnight
(2002) - A Baby Blues Christmas Special
(2001) - X-Chromosome (TV seriál)
(2001) - Samuraj Jack (TV seriál)
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - Mob, Da (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - The Assistant
(2000) - Víkendáři (TV seriál)
(2000) - Tesák - velký červený (TV seriál)
(2000) - Static Shock (TV seriál)
(2000) - Otec nebo syn?
(2000) - A Man Is Mostly Water
(2000) - Lost Cat
(2000) - Evil Con Carne
(2000) - Baby Blues (TV seriál)
(1999) - Where No Fan Has Gone Before: The Making of 'Free Enterprise'
(1999) - Zabijte ho!
(1999) - The Happy Prince
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Zoomates
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - Suicide, the Comedy
(1998) - One Hand, Left
(1998) - Instant Comedy with the Groundlings (TV seriál)
(1998) - Free Enterprise
(1997) - Eat Your Heart Out
(1996) - Bio-Dome
(1995) - MADtv
(1995) - Sawbones
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - It's Pat
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1994) - A Cool Like That Christmas
(1983) - Mister T (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phil LaMarr 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phil LaMarr - herec, komik

se narodil 24.1.1967 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phil LaMarr

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Phil LaMarr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
3°48’
 
LunaLuna:
Rak
10°21’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
8°08’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°08’
 
MarsMars:
Váhy
24°03’
 
JupiterJupiter:
Rak
28°52’
R
SaturnSaturn:
Ryby
25°49’
 
UranUran:
Panna
24°08’
R
NeptunNeptun:
Štír
24°04’
 
PlutoPluto:
Panna
20°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°04’
R
Černá LunaLilith:
Beran
3°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°52’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »