Philip Bruns wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Philip Bruns
(Phillip Bruns)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pipestone, Minnesota
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Philip Bruns - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Philip Bruns 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Philip Bruns
datum narození 2.5.1931
(herec, instagram)

Philip Bruns - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Inferno
(1998) - Johnny Skidmarks
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - Zpětná reakce
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Ed
(1995) - Digitální muž
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Pětiboj
(1993) - Kousavá láska
(1990) - Mrtví neumírají
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1988) - Návrat oživlých mrtvol 2
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - Betrayed by Innocence
(1986) - All Is Forgiven (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1984) - Airwolf
(1983) - Flashdance
(1983) - Blood Feud
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Můj oblíbený rok
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - V roli kaskadéra
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Aunt Mary
(1978) - Corvette Summer
(1977) - Forever Fernwood (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1976) - Flash and the Firecat
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1976) - Bijásek
(1975) - Velký Waldo Pepper
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - Target Risk
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - Masakr v Kansas City
(1975) - Last Hours Before Morning
(1975) - Isis (TV seriál)
(1975) - Hot L Baltimore (TV seriál)
(1975) - The Ghost Busters (TV seriál)
(1975) - Bronk (TV seriál)
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Sons and Daughters (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1974) - Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita
(1974) - Harry a Tonto
(1974) - The Family Kovack
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Mr. Inside/Mr. Outside
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Tichá noc, krvavá noc
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Between Time and Timbuktu
(1971) - Taking Off
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1971) - Banda, která neuměla pořádně střílet
(1970) - Jenny
(1970) - Burani ve městě
(1969) - Půlnoční kovboj
(1969) - Let Me Hear You Whisper
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - Plavec
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1965) - Tisíc klaunů
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Trials of O'Brien (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1962) - Jackie Gleason and His American Scene Magazine
(1961) - Car 54, Where Are You? (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Philip Bruns 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Philip Bruns - herec

se narodil 2.5.1931 ve městě Pipestone, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Philip Bruns

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Philip Bruns
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°07’
 
LunaLuna:
Štír
14°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
7°45’
R
VenušeVenuše:
Beran
7°39’
 
MarsMars:
Lev
11°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°03’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°16’
 
UranUran:
Beran
16°48’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°02’
R
PlutoPluto:
Rak
18°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°10’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »