Phill Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phill Lewis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Phill Lewis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.9.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phill Lewis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Phill Lewis
datum narození 4.9.1968
(herec, instagram)

Phill Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Wish I Was Here
(2011) - Sladký život - Film
(2011) - Čivava z Beverly Hills 2
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2009) - Wizards on Deck with Hannah Montana
(2009) - Táta v trapu
(2009) - Superagent Oso (TV seriál)
(2009) - Jsem v kapele (TV seriál)
(2008) - Sladký život na palubě (TV seriál)
(2008) - Pěkně hnusný lidi
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Strašidelný hrad
(2006) - The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Zelená je tráva
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - Láska v horách
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Přežít Vánoce
(2004) - Elvis už odešel
(2003) - R3
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Jsem agent
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Lizzie McGuire (TV seriál)
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - $pent
(2000) - It's a Shame About Ray
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Sparks (TV seriál)
(1996) - Museum of Love
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - The Wayans Bros. (TV seriál)
(1995) - Once Upon a Time... When We Were Colored
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Hardball (TV seriál)
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Teech (TV seriál)
(1991) - Tagteam
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1991) - Clippers
(1991) - Brother Future
(1990) - The Outsiders (TV seriál)
(1989) - The Women of Brewster Place
(1989) - Jak se dostat na vysokou
(1988) - TV 101 (TV seriál)
(1988) - Smrtící atrakce
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Frank's Place (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phill Lewis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phill Lewis - herec

se narodil 4.9.1968
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phill Lewis

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Phill Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
12°00’
 
LunaLuna:
Vodnář
11°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°06’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°44’
 
MarsMars:
Lev
19°05’
 
JupiterJupiter:
Panna
15°24’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°52’
R
UranUran:
Panna
28°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°00’
 
PlutoPluto:
Panna
22°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°53’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°56’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »