Phyllida Law wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Phyllida Law
(Phyllida Ann Law)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.7. 1932 - 16:00h
Místo:
Glasgow, Skotsko
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Phyllida Law - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.7.1932 - 16:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.7.1932 - 15:00  
GB, Glasgow:
55°52' s.š., 4°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Phyllida Law 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Phyllida Law
datum narození 6.7.1932
(herečka, instagram)

Phyllida Law - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - The Other Wife (TV seriál)
(2011) - Albert Nobbs
(2010) - Ways to Live Forever
(2010) - Láska na první pohled
(2010) - Hercule Poirot: Viděla jsem vraždu
(2008) - Smutky slečny Austenové
(2008) - Lekce 21
(2007) - The Waiting Room
(2007) - Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
(2006) - Ve stínu Beethovena
(2006) - Pinochet in Suburbia
(2006) - Moje Sarah
(2006) - Miss Potter
(2006) - Meč spravedlnosti
(2006) - Berry's Way
(2005) - The 100 Greatest Cartoons
(2005) - Animation Nation (TV seriál)
(2005) - Míša - vodní pŕíšerka
(2005) - Malý výlet do nebe
(2004) - Zoubek
(2004) - Slepci
(2003) - Štětcem osudu
(2003) - Jsem s tebou
(2002) - Stroj času
(2002) - Stig of the Dump (TV seriál)
(2002) - Dva muži šli do války
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2001) - Výměna (TV seriál)
(2000) - Monarch of the Glen (TV seriál)
(2000) - How Proust Can Change Your Life
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Nad tebe není (TV seriál)
(1999) - Milk
(1999) - Mad Cows
(1999) - Kouzelná země skřítků
(1999) - L'Amante perduto
(1998) - Temná hra
(1997) - Zimní host
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Emma
(1995) - Míra omylu (TV seriál)
(1994) - Před deštěm
(1994) - Modrý chlapec
(1994) - Junior
(1994) - Důvěra
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Mnoho povyku pro nic
(1993) - All or Nothing at All
(1992) - Petrovi přátelé
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1989) - Tree of Hands
(1989) - Chelworth (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot: Podivná loupež
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1989) - Dokud se nesejdeme (TV seriál)
(1988) - Thompson (TV seriál)
(1988) - That's Love (TV seriál)
(1987) - Ffizz (TV seriál)
(1986) - Hell's Bells (TV seriál)
(1982) - The Barchester Chronicles (TV seriál)
(1982) - Fame Is the Spur (TV seriál)
(1978) - Come Back, Lucy (TV seriál)
(1973) - Hitler: The Last Ten Days
(1972) - The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
(1971) - Evelyn
(1968) - The Jazz Age (TV seriál)
(1968) - Otley
(1961) - The Poisoned Earth
(1958) - The Lost King (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.7.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Phyllida Law 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Phyllida Law - herečka

se narodila 6.7.1932 ve městě Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Phyllida Law

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Phyllida Law
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
14°17’
9
 
LunaLuna:
Lev
16°51’
9
 
MerkurMerkur:
Lev
6°53’
9
 
VenušeVenuše:
Rak
2°49’
8
R
MarsMars:
Blíženci
10°03’
8
 
JupiterJupiter:
Lev
22°39’
9
 
SaturnSaturn:
Vodnář
2°43’
3
R
UranUran:
Beran
23°10’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
5°52’
10
 
PlutoPluto:
Rak
21°29’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°21’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°09’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
26°58’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
9°00’
2
Domy:
Štír
6°25’
Býk
6°25’
2:
Střelec
4°08’
8:
Blíženci
4°08’
3:
Kozoroh
11°14’
9:
Rak
11°14’
Vodnář
22°46’
Lev
22°46’
5:
Ryby
25°37’
Panna
25°37’
6:
Beran
19°08’
Váhy
19°08’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
29°36’
11
Slun./Luna:
Lev
0°34’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »