Pierre Brice wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pierre Brice
(Pierre Louis Baron de Bris)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1929 - 10:30h
Místo:
Brest
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
6.6.2015 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua

Pierre Brice - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1929 - 10:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1929 - 10:30  
FR, Brest:
48°24' s.š., 4°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pierre Brice 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pierre Brice
datum narození 6.2.1929
(herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua, instagram)

Pierre Brice - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Winnetou darf nicht sterben
(2007) - Plavba snů (TV seriál)
(2006) - Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern
(2006) - Maja (TV seriál)
(2005) - Das perfekte Promi-Dinner
(2005) - Hotel snů: Bali
(2004) - Auf den Spuren Winnetous
(2003) - Láska, láska, láska
(2002) - Svatba na venkově
(1998) - Vinnetou se vrací
(1996) - Klinika pod palmami (TV seriál)
(1994) - Snář aneb Večer splněných přání
(1993) - Honba za modrým diamantem
(1992) - Mallorca - Liebe inbegriffen
(1991) - DAS!
(1990) - Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
(1989) - Orages d'été (TV seriál)
(1987) - Něžní zmatkáři
(1987) - Glückliche Familie, Die (TV seriál)
(1982) - Terra X (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Vinnetou (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1976) - Star Maidens (TV seriál)
(1975) - Gangsterova milenka
(1974) - Mort au jury
(1973) - Féminin-féminin
(1973) - Éloignement, L' (TV seriál)
(1972) - Cuerda al amanecer, Una
(1971) - La Notte dei dannati
(1971) - Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
(1971) - Erika
(1970) - Un giorno, una vita
(1970) - Les Coups pour rien
(1968) - Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
(1967) - Třináctý rozmar
(1967) - Dákové
(1966) - Vinnetou a míšenka Apanači
(1966) - Spie contro il mondo
(1966) - Old Firehand
(1965) - Die Rudi Carrell Show
(1965) - Výstřely v tříčtvrtečním taktu
(1965) - Vinnetou - Poslední výstřel
(1965) - Petrolejový princ
(1965) - Peklo Manitoby
(1965) - Old Surehand
(1964) - Vinnetou - Rudý gentleman
(1964) - Old Shatterhand
(1964) - Mezi supy
(1964) - Die Goldene Göttin vom Rio Beni
(1963) - Zorro contro Maciste
(1963) - Vinnetou
(1963) - Pacto de silencio
(1963) - Nejkratší den
(1963) - L'Invincibile cavaliere mascherato
(1962) - Poklad na Stříbrném jezeře
(1962) - Col ferro e col fuoco
(1962) - Atracadores, Los
(1962) - Alibi per morire, Un
(1961) - Le Baccanti
(1961) - Akiko
(1960) - Il Rossetto
(1960) - Piaceri del sabato notte, I
(1960) - La Donna dei faraoni
(1960) - Il mulino delle donne di pietra
(1960) - L'Homme à femmes
(1960) - Douce violence
(1960) - Cosacchi, I
(1959) - L'Ambitieuse
(1958) - Les Tricheurs
(1958) - Le Miroir à deux faces
(1957) - La Vedova elettrica
(1955) - Ca va barder

Pierre Brice - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pierre Brice 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pierre Brice - herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua

se narodil 6.2.1929 ve městě Brest
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pierre Brice

Dnes se narodili
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Pierre Brice
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°10’
11
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°41’
9
 
MerkurMerkur:
Vodnář
18°44’
11
R
VenušeVenuše:
Beran
3°57’
12
 
MarsMars:
Blíženci
21°35’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
3°23’
12
 
SaturnSaturn:
Střelec
27°30’
8
 
UranUran:
Beran
4°43’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
0°21’
5
R
PlutoPluto:
Rak
16°42’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°20’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°21’
8
 
CheirónCheirón:
Býk
5°39’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
0°31’
12
Domy:
Býk
7°59’
Štír
7°59’
2:
Blíženci
8°37’
8:
Střelec
8°37’
3:
Blíženci
28°56’
9:
Střelec
28°56’
Rak
17°36’
Kozoroh
17°36’
5:
Lev
9°33’
Vodnář
9°33’
6:
Panna
12°32’
Ryby
12°32’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
9xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
12°48’
12
Slun./Luna:
Kozoroh
28°26’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Arthur Conan Doyle
(*1859 - 1930) spisovatel

Česká republika Milena Vostřáková
(*1934 - 2011) herečka, televizní hlasatelka

Velká Británie Syd Barrett
(*1946 - 2006) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Cazuza
(*1958 - 1990) skladatel, zpěvák

Francie Jean Henri Deglane
(*1902 - 1975) olympijský vítěz v řecko-římském zápase



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »