Polly Bergen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Polly Bergen
(Nellie Paulina Burgin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.7. 1930 - 03:30h
Místo:
Knoxville
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Polly Bergen - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.7.1930 - 03:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.7.1930 - 08:30  
US, Knoxville:
35°58' s.š., 83°55' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Polly Bergen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Polly Bergen
datum narození 14.7.1930
(herečka, instagram)

Polly Bergen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Zasažen bleskem
(2006) - A Very Serious Person
(2006) - Dům na Bay Street
(2006) - Cesta do ráje
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Early Bird
(2004) - War & Remembrance: Behind the Scenes
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1996) - In the Blink of an Eye
(1996) - For Hope
(1995) - The Surrogate
(1995) - Once Upon a Time... When We Were Colored
(1995) - Dr. Jekyll a slečna Hyde
(1994) - Dovolená bez návratu
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Perry Mason: Případ věčného mládí
(1993) - Arly Hanks
(1992) - Lady Against the Odds
(1991) - Lightning Field
(1991) - Baby Talk (TV seriál)
(1990) - Steel Magnolias
(1990) - Cry-Baby
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Sářina noční můra
(1989) - My Brother's Wife
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Předurčena k vraždě
(1988) - Addicted to His Love
(1987) - My Two Dads (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Chlap na míru
(1984) - Velvet
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Zrozena jen ke kráse
(1981) - Tvář za milión dolarů
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - How to Pick Up Girls!
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Telethon
(1977) - Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1975) - Murder on Flight 502
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1974) - Celebrity Sweepstakes
(1974) - Death Cruise
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Průvodce ženatého muže
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Kisses for My President
(1963) - Později, miláčku!
(1963) - The Caretakers
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Andy Williams Show
(1962) - Mys hrůzy
(1962) - Belle Sommers
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - Password
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1959) - Startime (TV seriál)
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1956) - Washington Square
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Jonathan Winters Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Blue Angel
(1954) - The Elgin Hour (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Half a Hero
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Fast Company
(1953) - Escape from Fort Bravo
(1953) - Cry of the Hunted
(1953) - Arena
(1952) - The Stooge
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Warpath
(1951) - That's My Boy
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Your Hit Parade
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Muži
(1950) - At War with the Army
(1949) - Cavalcade of Stars
(1949) - Arthur Godfrey and His Friends
(1949) - Champion
(1949) - Across the Rio Grande
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Polly Bergen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Polly Bergen - herečka

se narodila 14.7.1930 ve městě Knoxville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Polly Bergen

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Polly Bergen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
21°09’
2
 
LunaLuna:
Vodnář
29°46’
9
 
MerkurMerkur:
Rak
19°53’
2
 
VenušeVenuše:
Lev
29°36’
3
 
MarsMars:
Býk
29°52’
12
 
JupiterJupiter:
Rak
3°56’
1
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°36’
7
 
UranUran:
Beran
15°21’
11
 
NeptunNeptun:
Panna
1°47’
3
 
PlutoPluto:
Rak
19°12’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°38’
11
 
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°45’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
18°06’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
15°13’
5
Domy:
Blíženci
23°50’
Střelec
23°50’
2:
Rak
15°26’
8:
Kozoroh
15°26’
3:
Lev
7°19’
9:
Vodnář
7°19’
Panna
3°07’
Ryby
3°07’
5:
Váhy
6°10’
Beran
6°10’
6:
Štír
15°51’
Býk
15°51’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
28°28’
11
Slun./Luna:
Býk
10°28’
11


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »