Powers Boothe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Powers Boothe
(Powers Allen Boothe)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Snyder, Texas
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Powers Boothe - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.6.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Powers Boothe 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Powers Boothe
datum narození 1.6.1948
(herec, instagram)

Powers Boothe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - Straight A's
(2012) - Nashville (TV seriál)
(2012) - Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
(2012) - Avengers
(2010) - Super Mac
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2008) - Nick Nolte: No Exit
(2008) - Mouth of Caddo
(2008) - Edison & Leo
(2007) - The Final Season
(2006) - Superman: Brainiac Attacks
(2005) - Making 'Deadwood': Season Two
(2005) - Sin City - město hříchu
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Druhá přirozenost
(2002) - The Making of 'Frailty'
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Lovec démonů
(2001) - Attila
(2000) - Ten nejlepší
(1999) - Zločin z vášně
(1999) - Johanka z Arku
(1998) - Tah
(1997) - U-Turn
(1997) - Pravé ženy
(1997) - Con Air
(1996) - Dalva
(1995) - Nixon
(1995) - Náhlá smrt
(1995) - Mutant Species
(1994) - Web of Deception
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1993) - Tombstone
(1993) - Marked for Murder
(1993) - Angely smerti
(1992) - Rychlý jako blesk
(1992) - Riskantní karta
(1990) - Za ranního rozbřesku
(1990) - Rodina špionů
(1989) - Stalingrad
(1989) - Blackmailers Don't Shoot
(1988) - Sapphire Man
(1987) - Into the Homeland
(1987) - Extrémní předsudek
(1985) - Smaragdový les
(1984) - Rudý úsvit
(1984) - Nebezpečné tajemství
(1983) - Detektiv Marlowe (TV seriál)
(1981) - Jižanská pohostinnost
(1980) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1980) - Skag
(1980) - Skag (TV seriál)
(1980) - Prosba o lásku
(1980) - The Plutonium Incident
(1980) - Na lovu
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1980) - The Cold Eye (My Darling, Be Careful)
(1977) - Děvče pro zábavu
Powers Boothe - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Powers Boothe 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Powers Boothe - herec

se narodil 1.6.1948 ve městě Snyder, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Powers Boothe

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Powers Boothe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°52’
 
LunaLuna:
Ryby
28°01’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°31’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°06’
 
MarsMars:
Panna
5°55’
 
JupiterJupiter:
Střelec
25°47’
R
SaturnSaturn:
Lev
17°30’
 
UranUran:
Blíženci
25°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°18’
R
PlutoPluto:
Lev
12°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°44’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°26’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°07’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »