R. Lee Ermey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

R. Lee Ermey
(Ronald Lee Ermey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Emporia
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

R. Lee Ermey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.3.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(R. Lee Ermey 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
R. Lee Ermey
datum narození 24.3.1944
(herec, instagram)

R. Lee Ermey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kubrick Remembered
(2012) - Sousedská hlídka
(2010) - Holky s mačetami útočí!
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2009) - Zajistit a nabít s R. Lee Ermeyem (TV seriál)
(2008) - Slunovrat
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Full Metal Jacket: Between Good and Evil
(2007) - Down to the Bone: Anatomy of a Prequel
(2006) - Max on Set: The Texas Chainsaw Massacre - The Beginning
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
(2006) - Past na žraloka
(2006) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Hollywood Vietnam
(2005) - Pán Domu
(2004) - Chainsaw Redux: Making a Massacre
(2004) - Y.M.I.
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Texaský masakr motorovou pilou
(2003) - Krysař Willard
(2002) - Mail Call (TV seriál)
(2002) - Salton Sea
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2002) - A.K.A. Birdseye
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - Pekelná ženská
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Na texaské hranici
(2001) - Na miskách vah
(2001) - Megiddo: The Omega Code 2
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2000) - Vynechané stránky
(2000) - Tajná válka
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Jericho
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
(1999) - This Week in History (TV seriál)
(1999) - Znáš mé jméno
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
(1999) - Lavina
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Doživotí
(1999) - Bytový komplex
(1999) - Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - Vzácný gen
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Gangsteři z Atlantic City
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Zázračný běžec
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Past
(1997) - Mrtví muži netančí
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1996) - Soul of the Game
(1996) - Přízraky
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1995) - Vražda prvního stupně
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Sedm
(1995) - Pod bláznivým měsícem
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1995) - Leaving Las Vegas
(1995) - Karate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpět
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Bojovník
(1994) - Howard Stern
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Osudový zvrat
(1994) - Okovy moci
(1994) - Kidnapped
(1994) - Francouzské hedvábí
(1994) - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
(1994) - Aljaška v plamenech
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Lupiči těl
(1993) - Hexina
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1991) - Pravá totožnost
(1991) - Nebezpečná hra na vojáky
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Skrytá můra
(1990) - Průrva
(1990) - Pohřbena zaživa
(1990) - Kořist
(1990) - Kid
(1990) - Dnes v noci jsem nebezpečná
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Obléhání základny Gloria
(1989) - Fletch žije
(1989) - Ďáblův mstitel
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - Hořící Mississippi
(1987) - Olověná vesta
(1984) - Purpurová srdce
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1979) - Apokalypsa
(1978) - The Boys in Company C

R. Lee Ermey - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

R. Lee Ermey 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

R. Lee Ermey - herec

se narodil 24.3.1944 ve městě Emporia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - R. Lee Ermey

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


R. Lee Ermey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
3°43’
 
LunaLuna:
Beran
3°57’
 
MerkurMerkur:
Beran
10°25’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°05’
 
MarsMars:
Blíženci
28°03’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°37’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°40’
 
UranUran:
Blíženci
5°32’
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°51’
R
PlutoPluto:
Lev
6°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°50’
 
CheirónCheirón:
Panna
11°02’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »