Rachel Dratch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rachel Dratch
(Rachel Susan Dratch)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Cambridge, Massachusetts
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Rachel Dratch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.2.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rachel Dratch 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Rachel Dratch
datum narození 22.2.1966
(herečka, scénáristka, instagram)

Rachel Dratch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - The Grief of Others
(2015) - Sisters
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - A Little Game
(2013) - Syrup
(2013) - The Awesomes (TV seriál)
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - Lady Friends
(2011) - Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness
(2011) - Zkus mě rozesmát
(2011) - Zajatci předměstí (TV seriál)
(2011) - Teacher of the Year
(2010) - Saturday Night Live in the 2000s
(2010) - Submissions Only (TV seriál)
(2010) - Rybičky (TV seriál)
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Nenávidím Den Sv. Valentýna
(2009) - Můj život v ruinách
(2009) - Láska a tanec
(2009) - Jarní prázdniny
(2008) - Harold
(2008) - The Consultants
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - The Pleasure Drivers
(2006) - Klik - život na dálkové ovládání
(2006) - Assy McGee (TV seriál)
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - Návrat
(2005) - Malá vada na kráse
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - 101 Most Unforgettable SNL Moments
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Playboy z prváku
(2004) - O'Grady (TV seriál)
(2004) - Looking for Kitty
(2004) - Game Over (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Židovské kladivo
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2003) - Kašlu na lásku
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Martin & Orloff
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2001) - Second to None
(2000) - Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rachel Dratch 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rachel Dratch - herečka, scénáristka

se narodila 22.2.1966 ve městě Cambridge, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rachel Dratch

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Rachel Dratch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
3°25’
 
LunaLuna:
Ryby
25°45’
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°36’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
29°06’
 
MarsMars:
Ryby
18°16’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°20’
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°51’
 
UranUran:
Panna
18°11’
R
NeptunNeptun:
Štír
22°10’
 
PlutoPluto:
Panna
17°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°52’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°42’
 
CheirónCheirón:
Ryby
20°55’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »