Radim Špaček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Radim Špaček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
režisér, herec

Radim Špaček - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Radim Špaček 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Radim Špaček
datum narození v roce *1973
(režisér, herec, instagram)

Radim Špaček - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Svět pod hlavou (TV seriál)
(2016) - Lesní vrah
(2015) - Děti na tahu
(2015) - Měděná hora
(2014) - Provedu - Afghánská mise
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Místa
(2013) - Divadlo Komedie 2002-2012
(2013) - Pod dlažbou je pláž
(2013) - Incoming
(2013) - Weissenstein (divadelní záznam)
(2013) - Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
(2013) - Srdce temnoty (divadelní záznam)
(2013) - Spílání publiku 2010 (divadelní záznam)
(2013) - Proces (divadelní záznam)
(2013) - Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
(2013) - Petrolejové lampy (divadelní záznam)
(2013) - Odpad, město, smrt (divadelní záznam)
(2013) - Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
(2013) - Legenda o sv. pijanovi (divadelní záznam)
(2013) - Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
(2013) - Dámi / Nedámi (TV seriál)
(2013) - Antiklimax (divadelní záznam)
(2011) - 24
(2011) - Čistá čtvrť
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Pouta
(2008) - Q
(2008) - Efekt přihlížejícího
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2004) - Etiketa (TV seriál)
(2004) - Call of Dudy: Bohemian Bagpipes Across Borders
(2004) - Bezesné noci
(2002) - Artóza
(2001) - Zpráva o stavu světa
(2001) - Amumraj
(2000) - Velký vůz
(2000) - Best Before the End
(1998) - Rychlé pohyby očí
(1997) - Zblízka (TV seriál)
(1996) - 60
(1996) - Mladí muži poznávají svět
(1995) - Ve svém bytě bydlím sám
(1995) - Bolest

Radim Špaček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Radim Špaček - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Radim Špaček - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1949) Ladislav Špaček - otec

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Radim Špaček 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Radim Špaček - režisér, herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Radim Špaček

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Radim Špaček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
20°00’
 
LunaLuna:
Býk
7°54’
 
MerkurMerkur:
Štír
13°56’
 
VenušeVenuše:
Střelec
4°42’
 
MarsMars:
Býk
5°23’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°39’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°44’
 
UranUran:
Váhy
23°12’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°32’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°33’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »