Rainn Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rainn Wilson
(Rainn Dietrich Wilson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Seattle, Washington
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Rainn Wilson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rainn Wilson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rainn Wilson
datum narození 20.1.1966
(herec, instagram)

Rainn Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Robodog
(2016) - Army of One
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Uncanny
(2015) - The Boy
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Girlfriend Experience
(2014) - Cooties
(2014) - Annoying Orange: Movie Fruitacular
(2013) - The Stream
(2013) - The Farm
(2012) - The Jeff Probst Show
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - The 2011 Independent Spirit Awards
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - PBS Fall Arts Festival Presents HMS PINAFORE
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Few Options
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - Still on the Road
(2010) - The New Recruits
(2010) - Syčák Hesher
(2010) - Super
(2010) - Peep World
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Monstra vs. Vetřelci
(2009) - Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
(2009) - Los Foley Guys (TV seriál)
(2009) - The Chronicles of Holly-Weird
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - 24/7 Chicago
(2008) - TV Guide Live at the Emmy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Rocker
(2008) - Missing Pieces
(2008) - Bang Blow & Stroke
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Tim and Eric Nite Live
(2007) - Pánská místnost
(2007) - Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
(2007) - Mimzy
(2007) - Juno
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Rachael Ray
(2006) - The Megan Mullally Show
(2006) - The Office: Accountants (TV seriál)
(2006) - Moje superbejvalka
(2006) - Lance Is a Jerk
(2006) - Dominion
(2006) - CollegeHumor Originals (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Six Feet Under: In Memoriam
(2005) - Infanity (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Šoféři
(2005) - Sahara
(2005) - The Life Coach
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Blue in Green
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Henry's Film Corner
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Slice o' Life
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Dům tisíce mrtvol
(2003) - Baadasssss!
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Self Storage
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2001) - The Movie Loft
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Na pokraji slávy
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Expendables
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Galaxy Quest
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1952) - Today

Rainn Wilson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rainn Wilson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rainn Wilson - herec

se narodil 20.1.1966 ve městě Seattle, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rainn Wilson

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Rainn Wilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°59’
 
LunaLuna:
Kozoroh
17°17’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°17’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°25’
R
MarsMars:
Vodnář
22°15’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
22°20’
R
SaturnSaturn:
Ryby
14°10’
 
UranUran:
Panna
19°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
21°52’
 
PlutoPluto:
Panna
18°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°36’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°01’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°11’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »