Ralph Bellamy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ralph Bellamy
(Ralph Rexford Bellamy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.6. 1904 - 22:00h
Místo:
Chicago Heights, Illinois
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.11.1991 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
herec

Ralph Bellamy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.6.1904 - 22:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.6.1904 - 04:00  
US, Chicago Heights:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ralph Bellamy 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ralph Bellamy
datum narození 17.6.1904
(herec, instagram)

Ralph Bellamy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - 100 Years of Horror: The Frankenstein Family
(1996) - 100 Years of Horror: The Double Demons
(1996) - 100 Years of Horror: The Aristocrats of Evil
(1990) - Pretty Woman
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1989) - Christine Cromwell (TV seriál)
(1988) - Cary Grant: A Celebration of a Leading Man
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Cesta do Ameriky
(1988) - Být dobrou matkou
(1987) - Matlock: The Power Brokers
(1987) - Bordeláři
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Lugosi: The Forgotten King
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1984) - Love Leads the Way
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Záměna
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1980) - Power
(1980) - The Memory of Eva Ryker
(1980) - Condominium
(1979) - Miliardová hrozba
(1978) - Wheels (TV seriál)
(1978) - The Millionaire
(1978) - The Clone Master
(1977) - Testimony of Two Men (TV seriál)
(1977) - Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging
(1977) - Hunter (TV seriál)
(1977) - Ach, Bože
(1976) - Return to Earth
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - Nightmare in Badham County
(1976) - McNaughton's Daughter
(1976) - The Boy in the Plastic Bubble
(1976) - Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
(1975) - Search for the Gods
(1975) - Murder on Flight 502
(1975) - The Log of the Black Pearl
(1975) - Adventures of the Queen
(1974) - The Missiles of October
(1972) - Něco zlého
(1972) - Cancel My Reservation
(1971) - Doctors' Wives
(1970) - The Most Deadly Game (TV seriál)
(1969) - The Survivors (TV seriál)
(1969) - The Immortal
(1968) - Rosemary má děťátko
(1967) - Wings of Fire
(1966) - Profesionálové
(1965) - Hollywood My Home Town
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1961) - 10 del Texas, I
(1961) - Westinghouse Presents: The Dispossessed
(1960) - Sunrise at Campobello
(1958) - Frontier Justice (TV seriál)
(1956) - To Tell the Truth
(1955) - The Devil's Disciple
(1955) - The Court-Martial of Billy Mitchell
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1949) - Man Against Crime (TV seriál)
(1945) - Lady on a Train
(1945) - Delightfully Dangerous
(1944) - Guest in the House
(1943) - Stage Door Canteen
(1942) - The Great Impersonation
(1942) - Men of Texas
(1942) - Lady in a Jam
(1942) - Frankensteinův duch
(1941) - Vlkodlak
(1941) - Hloubkový bombardér
(1941) - Footsteps in the Dark
(1941) - Ellery Queen's Penthouse Mystery
(1941) - Ellery Queen and the Perfect Crime
(1941) - Ellery Queen and the Murder Ring
(1941) - Affectionately Yours
(1940) - Queen of the Mob
(1940) - Public Deb No. 1
(1940) - Meet the Wildcat
(1940) - Jeho dívka Pátek
(1940) - Flight Angels
(1940) - Ellery Queen, Master Detective
(1940) - Dance, Girl, Dance
(1940) - Brother Orchid
(1939) - Let Us Live
(1939) - Coast Guard
(1939) - Blind Alley
(1938) - Vzdušné zámky
(1938) - Trade Winds
(1938) - The Crime of Doctor Hallet
(1938) - Smashing the Spy Ring
(1938) - Girls' School
(1938) - Fools for Scandal
(1938) - Breakdowns of 1938
(1938) - Boy Meets Girl
(1937) - Nahá pravda
(1937) - Let's Get Married
(1937) - It Can't Last Forever
(1936) - Screen Snapshots Series 15, No. 7
(1936) - Wild Brian Kent
(1936) - The Man Who Lived Twice
(1936) - The Final Hour
(1936) - Straight from the Shoulder
(1936) - Roaming Lady
(1936) - Dangerous Intrigue
(1936) - Counterfeit Lady
(1935) - Svatební noc
(1935) - Rendezvous at Midnight
(1935) - Navy Wife
(1935) - Helldorado
(1935) - The Healer
(1935) - Hands Across the Table
(1935) - Gigolette
(1935) - Eight Bells
(1935) - Air Hawks
(1934) - Woman in the Dark
(1934) - This Man Is Mine
(1934) - The Crime of Helen Stanley
(1934) - Spitfire
(1934) - One Is Guilty
(1934) - Once to Every Woman
(1934) - Girl in Danger
(1933) - Second Hand Wife
(1933) - Picture Snatcher
(1933) - Parole Girl
(1933) - The Narrow Corner
(1933) - Headline Shooter
(1933) - Flying Devils
(1933) - Ever in My Heart
(1933) - Destination Unknown
(1933) - Blind Adventure
(1933) - Below the Sea
(1933) - Before Midnight
(1933) - Ace of Aces
(1932) - Young America
(1932) - Wild Girl
(1932) - The Woman in Room 13
(1932) - Rebecca of Sunnybrook Farm
(1932) - Forbidden
(1932) - Disorderly Conduct
(1932) - Almost Married
(1932) - Air Mail
(1931) - West of Broadway
(1931) - The Secret Six
(1931) - Surrender
(1931) - The Magnificent Lie

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.6.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ralph Bellamy 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ralph Bellamy - herec

se narodil 17.6.1904 ve městě Chicago Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ralph Bellamy

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Ralph Bellamy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
26°28’
5
 
LunaLuna:
Lev
23°45’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
5°17’
4
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°55’
4
 
MarsMars:
Blíženci
21°33’
5
 
JupiterJupiter:
Beran
24°21’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°46’
1
R
UranUran:
Střelec
28°01’
11
R
NeptunNeptun:
Rak
5°17’
5
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°20’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°53’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°56’
1
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°04’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
11°37’
10
Domy:
Vodnář
8°55’
Lev
8°55’
2:
Ryby
27°31’
8:
Panna
27°31’
3:
Býk
4°35’
9:
Štír
4°35’
Blíženci
0°28’
Střelec
0°28’
5:
Blíženci
21°32’
Střelec
21°32’
6:
Rak
12°26’
Kozoroh
12°26’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
9xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
4°42’
11
Slun./Luna:
Rak
25°07’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »