Raoul Walsh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raoul Walsh
(Albert Edward Walsh)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 93 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Raoul Walsh - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
11.3.1887 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raoul Walsh 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Raoul Walsh
datum narození 11.3.1887
(režisér, herec, instagram)

Raoul Walsh - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - A Distant Trumpet
(1961) - Marines, Let's Go
(1960) - Esther e il Re
(1959) - A Private's Affair
(1958) - The Sheriff of Fractured Jaw
(1958) - The Naked and the Dead
(1957) - Kapka krve
(1956) - The Revolt Of Mamie Stover
(1956) - Král a čtyři královny
(1955) - Válečný pokřik
(1955) - Správní chlapi
(1954) - Saskatchewan
(1953) - The Lawless Breed
(1953) - Sea Devils
(1953) - A Lion Is in the Streets
(1953) - Gun Fury
(1952) - The World in His Arms
(1952) - Glory Alley
(1952) - Blackbeard, the Pirate
(1951) - The Enforcer
(1951) - Distant Drums
(1951) - Captain Horatio Hornblower R.N.
(1951) - Along the Great Divide
(1950) - Montana
(1949) - Colorado Territory
(1949) - Bílý žár
(1948) - Silver River
(1948) - One Sunday Afternoon
(1948) - Fighter Squadron
(1947) - The Man I Love
(1947) - Stallion Road
(1947) - Pursued
(1947) - Cheyenne
(1945) - The Horn Blows at Midnight
(1945) - San Antonio
(1945) - Salty O'Rourke
(1945) - Operace Burma
(1944) - Uncertain Glory
(1943) - Northern Pursuit
(1943) - Konvoj do Murmanska
(1943) - Background to Danger
(1942) - Osudová cesta
(1942) - Gentleman Jim
(1941) - Vysoko v horách
(1941) - The Strawberry Blonde
(1941) - Sedmá kavalérie
(1941) - Lidská síla
(1940) - Jezdci noci
(1940) - Dark Command
(1939) - St. Louis Blues
(1939) - Bouřlivá dvacátá léta
(1938) - College Swing
(1937) - O.H.M.S.
(1937) - Jump for Glory
(1937) - Hitting a New High
(1937) - Artists & Models
(1936) - Spendthrift
(1936) - Klondike Annie
(1936) - Big Brown Eyes
(1935) - Under Pressure
(1935) - Every Night at Eight
(1935) - Baby Face Harrington
(1933) - Sailor's Luck
(1933) - Hello, Sister!
(1933) - Going Hollywood
(1933) - The Bowery
(1932) - Wild Girl
(1932) - Me and My Gal
(1931) - Women of All Nations
(1931) - The Yellow Ticket
(1931) - The Man Who Came Back
(1931) - Die Große Fahrt
(1931) - La Gran jornada
(1930) - The Big Trail
(1929) - Hot for Paris
(1929) - The Cock-Eyed World
(1928) - Tělo je hříšné
(1928) - The Red Dance
(1928) - Me, Gangster
(1928) - In Old Arizona
(1927) - The Monkey Talks
(1927) - The Loves of Carmen
(1926) - What Price Glory
(1926) - The Lady of the Harem
(1926) - Boj o vytoužené štěstí
(1925) - Zkáza Ninive
(1925) - The Spaniard
(1925) - East of Suez
(1924) - Zloděj z Bagdádu
(1923) - Zpěvačka z ulice
(1923) - Lost and Found on a South Sea Island
(1922) - Kindred of the Dust
(1921) - The Oath
(1921) - Serenade
(1920) - The Deep Purple
(1920) - The Strongest
(1920) - From Now On
(1919) - Should a Husband Forgive?
(1919) - Evangeline
(1918) - The Woman and the Law
(1918) - The Prussian Cur
(1918) - On the Jump
(1918) - I'll Say So
(1918) - Every Mother's Son
(1917) - This Is the Life
(1917) - The Silent Lie
(1917) - The Innocent Sinner
(1917) - The Honor System
(1917) - The Conqueror
(1917) - The Pride of New York
(1917) - Betrayed
(1916) - The Serpent
(1916) - Pillars of Society
(1916) - Blue Blood and Red
(1915) - 11:30 P.M.
(1915) - Siren of Hell
(1915) - Regeneration
(1915) - A Man for A' That
(1915) - The Lone Cowboy
(1915) - Home from the Sea
(1915) - His Return
(1915) - The Greaser
(1915) - The Fencing Master
(1915) - The Fatal Black Bean
(1915) - The Death Dice
(1915) - The Celestial Code
(1915) - Carmen
(1915) - The Buried Hand
(1915) - A Bad Man and Others
(1914) - Who Shot Bud Walton?
(1914) - The Life of General Villa
(1914) - The Bowery
(1913) - The Pseudo Prodigal
(1913) - The Mystery of the Hindu Image
(1913) - The Double Knot
(1912) - Life of Villa

Raoul Walsh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raoul Walsh 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raoul Walsh - režisér, herec

se narodil 11.3.1887 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raoul Walsh

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Raoul Walsh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°37’
 
LunaLuna:
Váhy
13°59’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°17’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°59’
 
MarsMars:
Beran
0°38’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°16’
R
SaturnSaturn:
Rak
15°36’
R
UranUran:
Váhy
11°17’
R
NeptunNeptun:
Býk
25°22’
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°53’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°05’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
18°22’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »