Ray Stevenson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Stevenson
(George Raymond Stevenson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Severní Irsko
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Ray Stevenson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Stevenson 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ray Stevenson
datum narození 24.5.1964
(herec, instagram)

Ray Stevenson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
(2015) - Saints & Strangers (TV seriál)
(2015) - Rezistence
(2015) - Kurýr: Restart
(2014) - Sejmi prezidenta
(2014) - Divergence
(2014) - Black Sails (TV seriál)
(2013) - Thor: Temný svět
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2013) - Bez hranic (TV seriál)
(2012) - Co čas nezahojil
(2011) - Film o filmu: Tři mušketýři ve 3D
(2011) - Tři mušketýři
(2011) - Thor
(2011) - Sejmout zabijáka
(2010) - Kniha přežití
(2010) - Benga v záloze
(2009) - Upírův pomocník
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2007) - Life Line
(2007) - Bunkr smrti
(2007) - Babylon Fields
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Blood on the Land: The Making of a King
(2005) - Řím (TV seriál)
(2004) - Král Artuš
(2003) - Červené barety (TV seriál)
(2002) - Green-Eyed Monster
(2001) - Dalziel a Pascoe: Pravda a následky
(2000) - The Wright Stuff
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - At Home with the Braithwaites (TV seriál)
(1999) - Real Women II
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1999) - G:MT Greenwich Mean Time
(1998) - Teorie létání
(1998) - City Central (TV seriál)
(1997) - Drovers' Gold (TV seriál)
(1996) - The Tide of Life (TV seriál)
(1995) - Zlatá klec (TV seriál)
(1995) - Some Kind of Life
(1994) - The Return of the Native
(1994) - The Dwelling Place (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - Dámský průvodce nevěrou
(1984) - Poldové (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Stevenson 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Stevenson - herec

se narodil 24.5.1964 ve městě Severní Irsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Stevenson

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Ray Stevenson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°19’
 
LunaLuna:
Štír
12°35’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°24’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°24’
 
MarsMars:
Býk
12°34’
 
JupiterJupiter:
Býk
10°00’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°39’
 
UranUran:
Panna
5°58’
 
NeptunNeptun:
Štír
16°00’
R
PlutoPluto:
Panna
11°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°42’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°26’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »