Ray Winstone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ray Winstone
(Raymond Andrew Winstone)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Ray Winstone - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.2.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ray Winstone 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ray Winstone
datum narození 19.2.1957
(herec, instagram)

Ray Winstone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Zipper
(2015) - The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
(2015) - The Legend of Barney Thomson
(2015) - Of Kings and Prophets (TV seriál)
(2015) - Gunman: Muž na odstřel
(2015) - Bod zlomu
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Nick Cave: 20 000 dní na Zemi
(2014) - Noe
(2013) - Nick Cave - Jubilee Street (hudební videoklip)
(2013) - Moonfleet (TV seriál)
(2013) - Lords of London
(2012) - Sněhurka a lovec
(2012) - Inspektor Regan
(2012) - Elfie Hopkins
(2012) - Ashes
(2011) - Rango
(2011) - Hugo a jeho velký objev
(2011) - The Hot Potato
(2011) - Great Expectations (TV seriál)
(2010) - A Man's Story
(2010) - 13
(2010) - Stopař
(2010) - Na hraně temnoty
(2010) - Londýnský gangster
(2010) - Cold Kiss
(2010) - Ben Hur
(2009) - Revanš
(2009) - Last of the Ninth
(2009) - The Devil's Tomb
(2008) - Production Diary: Making of 'The Kingdom of the Crystal Skull'
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2008) - Compulsion
(2008) - Bláznovo zlato
(2007) - Beowulf
(2006) - The BRIT Awards 2006
(2006) - Sweeney Todd
(2006) - Skrytá identita
(2006) - Dveře dokořán
(2006) - All in the Game
(2005) - The Work of Director Jonathan Glazer (hudební videoklip)
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - David Beckham - život fotbalové hvězdy
(2005) - Vincent (TV seriál)
(2005) - Proposition
(2005) - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2004) - Záhadné zmizení v Istanbulu
(2004) - Král Artuš
(2004) - Everything
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Jindřich VIII.
(2002) - Vyhazovač
(2002) - Ripleyho hra
(2002) - Lenny Blue
(2001) - Smrt Jacka Doddse
(2001) - The Martins
(2001) - The Fear (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - The BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine
(2000) - Tough Love
(2000) - Není nad Jimmyho
(2000) - Love, Honour and Obey
(1999) - Válečná zóna
(1999) - Last Christmas
(1999) - Historky z metra
(1999) - Five Seconds to Spare
(1999) - Fanny and Elvis
(1999) - Darkness Falls
(1999) - Births, Marriages and Deaths
(1999) - Agnes Brownová
(1998) - Yellow
(1998) - Woundings
(1998) - Poslední střih
(1998) - Martha, Frank, Daniel a Laurence
(1998) - Já se změním!
(1997) - Pouze vnitrožilně
(1997) - Parta
(1997) - Our Boy
(1997) - Macbeth On the Estate
(1996) - Masculine Mescaline
(1995) - Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
(1994) - The Negotiator
(1994) - Ladybird Ladybird
(1992) - Underbelly (TV seriál)
(1992) - Get Back (TV seriál)
(1992) - Black and Blue
(1991) - Palmer
(1991) - Absolute Hell
(1989) - Tank Malling
(1989) - Blore M.P.
(1987) - Pulaski (TV seriál)
(1987) - Father Matthew's Daughter (TV seriál)
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Number One
(1984) - Robin Hood (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Robin Hood a Čaroděj
(1983) - Love Story: Mr. Right
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1980) - Fox (TV seriál)
(1979) - That Summer
(1979) - Spodina
(1979) - Quadrophenia
(1977) - Scum

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.2.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ray Winstone 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ray Winstone - herec

se narodil 19.2.1957 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ray Winstone

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Ray Winstone
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
0°35’
 
LunaLuna:
Štír
6°13’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°36’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
17°03’
 
MarsMars:
Býk
13°29’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°00’
R
SaturnSaturn:
Střelec
13°26’
 
UranUran:
Lev
3°53’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°31’
R
PlutoPluto:
Lev
29°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°05’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
19°12’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
13°22’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »