Raye Birk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Raye Birk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Flint, Michigan
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Raye Birk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.5.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Raye Birk 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Raye Birk
datum narození 27.5.1943
(herec, instagram)

Raye Birk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Seriózní muž
(2005) - Líbezná země
(2005) - Její případ
(2005) - Faktótum
(2002) - Sestry
(2001) - Black Scorpion (TV seriál)
(1998) - Star Trek IX: Vzpoura
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - The Big Squeeze
(1996) - After Jimmy
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Polda na melouchu
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Untamed Love
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Cries from the Heart
(1994) - Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - A Song for You
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - Josh a S.A.M.
(1993) - Chycen při činu
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Barbaři za branou
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Spolužáci
(1992) - Shaky Ground (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1991) - The Company II: Oběti (TV seriál)
(1991) - The Company
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Doktor Hollywood
(1991) - Aftermath: A Test of Love
(1990) - True Colors (TV seriál)
(1990) - Marťani, jděte domů
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Challenger
(1990) - Archie: To Riverdale and Back Again
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Perry Mason: Případ smrtící lekce
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - Eisenhower & Lutz (TV seriál)
(1988) - Bláznivá střela
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Vyhoď máti z vlaku
(1987) - The Stepford Children
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - The Popcorn Kid (TV seriál)
(1987) - Marblehead Manor (TV seriál)
(1987) - Lupič
(1987) - Jake's M.O.
(1987) - Duet (TV seriál)
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Tough Cookies (TV seriál)
(1986) - Throb (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1986) - My Sister Sam (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Mister Roberts
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Earthlings
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1984) - Blue Thunder (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - A Christmas Carol
(1976) - The Taming of the Shrew
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - Plyn
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Raye Birk 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Raye Birk - herec

se narodil 27.5.1943 ve městě Flint, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Raye Birk

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Raye Birk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°19’
 
LunaLuna:
Ryby
17°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
29°25’
R
VenušeVenuše:
Rak
18°01’
 
MarsMars:
Beran
0°04’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°07’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
14°33’
 
UranUran:
Blíženci
4°41’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°19’
R
PlutoPluto:
Lev
5°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°45’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°22’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »