Reba McEntire wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Reba McEntire
(Reba Nell McEntire)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.3. 1955 - 10:00h
Místo:
McAlester, Oklahoma
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Reba McEntire - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1955 - 10:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1955 - 16:00  
US, McAlester:
34°56' s.š., 95°46' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Reba McEntire 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Reba McEntire
datum narození 28.3.1955
(herečka, zpěvačka, instagram)

Reba McEntire - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
(2015) - Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
(2012) - The Annual Crafts & Arts Contest
(2012) - Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
(2012) - Malibu Country (TV seriál)
(2011) - The Voice
(2010) - S tebou je mi líp (TV seriál)
(2006) - The Fox and the Hound 2
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2002) - American Idol
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - Christmas in Washington
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Začalo to jedné žhavé noci
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - 2000 ALMA Awards
(2000) - Elizabeth Taylor: A Musical Celebration
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - Bohatý je ten, kdo dává
(1998) - Roger Miller Remembered
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Forever Love
(1996) - Intimate Portrait: Reba McEntire
(1996) - Grand Ole Opry 70th Anniversary
(1995) - Reba: Starting Over
(1995) - Reba Live (koncert)
(1995) - Reba: Celebrating Twenty Years
(1995) - Konec Divokého západu
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - The Roots of Country: Nashville Celebrates the Ryman
(1994) - Maverick
(1994) - Malí uličníci
(1994) - Jiný život
(1994) - Hot Country Jam '94
(1993) - The Legend of the Beverly Hillbillies
(1993) - Reba McEntire Greatest Hits
(1993) - Muž z levého pole
(1993) - The Academy of Country Music's Greatest Hits
(1992) - WrestleMania VIII
(1992) - Reba: For My Broken Heart
(1991) - The Judds Farewell Concert
(1991) - Reba In Concert
(1991) - Grand Ole Opry 65th Anniversary
(1991) - The Gambler Returns: The Luck of the Draw
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Chvění
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Reba
(1987) - Bob Hope Winterfest Christmas Show
(1987) - Biography (TV seriál)
(1982) - Country Gold
(1981) - Entertainment Tonight
(1970) - That Good Ole Nashville Music (TV seriál)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Reba McEntire 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Reba McEntire - herečka, zpěvačka

se narodila 28.3.1955 ve městě McAlester, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Reba McEntire

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Reba McEntire
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°12’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
8°36’
12
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°09’
10
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°51’
10
 
MarsMars:
Býk
20°56’
12
 
JupiterJupiter:
Rak
20°06’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
20°33’
6
R
UranUran:
Rak
23°36’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°24’
5
R
PlutoPluto:
Lev
24°38’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°50’
7
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°01’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°21’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
19°08’
3
Domy:
Blíženci
17°43’
Střelec
17°43’
2:
Rak
10°09’
8:
Kozoroh
10°09’
3:
Lev
2°05’
9:
Vodnář
2°05’
Lev
27°19’
Vodnář
27°19’
5:
Panna
29°25’
Ryby
29°25’
6:
Štír
8°49’
Býk
8°49’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
22°31’
11
Slun./Luna:
Býk
7°54’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »