Red Skelton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Red Skelton
(Richard Bernard Skelton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1913 - 13:15h
Místo:
Vincennes
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
17.9.1997 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Red Skelton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (B)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1913 - 13:15  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1913 - 19:15  
US, Vincennes:
38°41' s.š., 87°32' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Red Skelton 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Red Skelton
datum narození 18.7.1913
(herec, instagram)

Red Skelton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2006) - A/k/a Tommy Chong
(1995) - Inside the Dream Factory
(1994) - Entertaining the Troops
(1993) - The First Annual Comedy Hall of Fame
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1984) - The Great Standups
(1981) - Freddy the Freeloader's Christmas Dinner
(1976) - Rudolph's Shiny New Year
(1975) - Good Morning America
(1970) - Swing Out, Sweet Land
(1967) - The Jonathan Winters Show
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Clown Alley
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - CBS Fall Preview Special: Seven Wonderful Nights
(1960) - Red Skelton Timex Special
(1960) - Dannyho jedenáctka
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1957) - The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
(1957) - Public Pigeon No. One
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - Shower of Stars
(1954) - Red Skelton Revue
(1954) - Susan Slept Here
(1954) - The Great Diamond Robbery
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The Clown
(1953) - Half a Hero
(1952) - This Is Your Life
(1952) - Lovely to Look at
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Texas Carnival
(1951) - Excuse My Dust
(1950) - What's My Line?
(1950) - Moments in Music
(1950) - The Yellow Cab Man
(1950) - Watch the Birdie
(1950) - Tři slovíčka
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The Fuller Brush Girl
(1950) - Duchess of Idaho
(1949) - Neptune's Daughter
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Fuller Brush Man
(1948) - A Southern Yankee
(1947) - Merton of the Movies
(1946) - The Show-Off
(1945) - Ziegfeldův kabaret
(1944) - Radio Bugs
(1944) - Bathing Beauty
(1943) - Whistling in Brooklyn
(1943) - Thousands Cheer
(1943) - I Dood It
(1943) - Du Barry Was a Lady
(1942) - Whistling in Dixie
(1942) - Ship Ahoy
(1942) - Panama Hattie
(1942) - Maisie Gets Her Man
(1941) - Whistling in the Dark
(1941) - The People vs. Dr. Kildare
(1941) - Lady Be Good
(1941) - Dr. Kildare's Wedding Day
(1940) - Flight Command
(1938) - Having Wonderful Time
Red Skelton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Red Skelton 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Red Skelton - herec

se narodil 18.7.1913 ve městě Vincennes, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Red Skelton

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Red Skelton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
25°30’
9
 
LunaLuna:
Vodnář
1°46’
3
 
MerkurMerkur:
Lev
17°55’
10
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°30’
8
 
MarsMars:
Býk
22°43’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°17’
3
R
SaturnSaturn:
Blíženci
13°41’
8
 
UranUran:
Vodnář
5°59’
3
R
NeptunNeptun:
Rak
25°43’
9
 
PlutoPluto:
Rak
0°12’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°12’
5
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°31’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°42’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
14°10’
7
Domy:
Štír
7°55’
Býk
7°55’
2:
Střelec
6°48’
8:
Blíženci
6°48’
3:
Kozoroh
9°41’
9:
Rak
9°41’
Vodnář
14°44’
Lev
14°44’
5:
Ryby
17°31’
Panna
17°31’
6:
Beran
15°11’
Váhy
15°11’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
26°19’
11
Slun./Luna:
Beran
28°38’
6


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »