Reed Howes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Reed Howes
(Hermon Reed Howes)

Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:

Reed Howes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.7.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Reed Howes 2019, 2020 - Wikipedie info)

Reed Howes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Buck Rogers
(1966) - Torpedo of Doom
(1964) - One Man's Way
(1962) - Incident in an Alley
(1961) - Norimberský proces
(1961) - Když jsem naposledy viděl Archieho
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - The Sinister Urge
(1960) - Gunfighters of Abilene
(1960) - The Dalton That Got Away
(1959) - Zorro Rides Again
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Betty Hutton Show (TV seriál)
(1959) - Arson for Hire
(1958) - Yancy Derringer (TV seriál)
(1958) - Sierra Baron
(1958) - Seven Guns to Mesa
(1958) - Screaming Mimi
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Buckskin (TV seriál)
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Guns of Fort Petticoat
(1957) - The Californians (TV seriál)
(1957) - Sundown - město pomsty
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Panic! (TV seriál)
(1957) - Casey Jones (TV seriál)
(1956) - The Gabby Hayes Show (TV seriál)
(1956) - Runaway Daughters
(1956) - Broken Arrow (TV seriál)
(1956) - Blazing the Overland Trail
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Ten Wanted Men
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
(1955) - A Lawless Street
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - Three Hours to Kill
(1954) - The Whistler (TV seriál)
(1954) - The Desperado
(1954) - The Command
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - The Man Behind the Gun
(1953) - The Last Posse
(1953) - Ten cizinec měl zbraň
(1953) - Secret of Outlaw Flats
(1953) - Planet Outlaws
(1953) - Calamity Jane
(1952) - Mr. & Mrs. North (TV seriál)
(1952) - The Iron Mistress
(1952) - Indian Uprising
(1952) - Hangman's Knot
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cowboy G-Men (TV seriál)
(1952) - Carson City
(1952) - Captain Pirate
(1952) - Adventures of Superman (TV seriál)
(1951) - The Thundering Trail
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Santa Fe
(1951) - Saddle Legion
(1951) - Rich, Young and Pretty
(1951) - Muž v sedle
(1951) - Boston Blackie (TV seriál)
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - Stage to Tucson
(1950) - Silver Raiders
(1950) - The Savage Horde
(1950) - The Nevadan
(1950) - Gunslingers
(1950) - Fortunes of Captain Blood
(1950) - Captain China
(1950) - Ambush
(1949) - Unikající hory
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - The Doolins of Oklahoma
(1949) - Task Force
(1949) - Range Land
(1949) - El Paso
(1948) - The Untamed Breed
(1948) - Superman
(1948) - River Lady
(1948) - Mexican Hayride
(1948) - Loaded Pistols
(1948) - Black Bart
(1947) - The Spirit of West Point
(1947) - That's My Man
(1947) - Stallion Road
(1947) - Gunfighters
(1946) - Under Arizona Skies
(1946) - Till the Clouds Roll by
(1946) - Three Little Girls in Blue
(1946) - My Dog Shep
(1945) - You Came Along
(1945) - The Stork Club
(1945) - State Fair
(1945) - Song of the Prairie
(1945) - Sing Me a Song of Texas
(1945) - Sheriff of Cimarron
(1945) - Hodiny
(1945) - Frisco Sal
(1944) - Wild Horse Phantom
(1944) - The Whispering Skull
(1944) - Thundering Gun Slingers
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Strange Affair
(1944) - Saddle Leather Law
(1944) - Outlaw Roundup
(1944) - The Great Alaskan Mystery
(1944) - The Desert Hawk
(1944) - Dead or Alive
(1944) - Brand of the Devil
(1944) - Belle of the Yukon
(1943) - Wild Horse Stampede
(1943) - Thundering Trails
(1943) - The Phantom
(1943) - Tenting Tonight on the Old Camp Ground
(1943) - Secret Service in Darkest Africa
(1943) - Santa Fe Scouts
(1943) - Raiders of Red Gap
(1943) - Law of the Saddle
(1943) - King of the Cowboys
(1943) - The Fighting Devil Dogs
(1943) - Desperáti
(1943) - Cattle Stampede
(1943) - Carson City Cyclone
(1943) - Border Buckaroos
(1943) - Black Hills Express
(1942) - The Valley of Vanishing Men
(1942) - Tumbleweed Trail
(1942) - Sin Town
(1942) - Red River Robin Hood
(1942) - Raiders of the West
(1942) - Pirates of the Prairie
(1942) - Down Texas Way
(1942) - Dawn on the Great Divide
(1942) - Criminal Investigator
(1942) - Below the Border
(1942) - Along the Sundown Trail
(1941) - Western Union
(1941) - Tonto Basin Outlaws
(1941) - Sunset in Wyoming
(1941) - Lone Star Law Men
(1941) - The Lone Rider in Ghost Town
(1941) - The Lone Rider in Frontier Fury
(1941) - Kansas Cyclone
(1941) - Fugitive Valley
(1941) - Down Mexico Way
(1941) - Death Valley Outlaws
(1941) - Bullets for O'Hara
(1941) - Billy the Kid Wanted
(1941) - Billy the Kid in Santa Fe
(1941) - Back in the Saddle
(1940) - Virginia City
(1940) - Trailer Tragedy
(1940) - The Green Hornet Strikes Again!
(1940) - The Green Hornet
(1940) - Texas Terrors
(1940) - Roll, Wagons, Roll
(1940) - Phantom Rancher
(1940) - Mystery Sea Raider
(1940) - Lone Star Raiders
(1940) - Lightning Strikes West
(1940) - The Cheyenne Kid
(1940) - Hi-Yo Silver
(1940) - Heroes of the Saddle
(1940) - Frontier Crusader
(1940) - Flash Gordon Conquers the Universe
(1940) - Covered Wagon Trails
(1940) - Covered Wagon Days
(1940) - Billy the Kid Outlawed
(1940) - Arizona Gang Busters
(1940) - Adventures of Red Ryder
(1939) - Zorro's Fighting Legion
(1939) - Wolf Call
(1939) - Westbound Stage
(1939) - Trigger Smith
(1939) - The Fighting Renegade
(1939) - Texas Wildcats
(1939) - Straight Shooter
(1939) - South of the Border
(1939) - Six-Gun Rhythm
(1939) - Riders of the Sage
(1939) - Port of Hate
(1939) - The Phantom Stage
(1939) - The Phantom Creeps
(1939) - Honor of the West
(1939) - Flaming Lead
(1939) - Dodge City
(1939) - Dick Tracy's G-Men
(1939) - Daredevils of the Red Circle
(1939) - Calling All Marines
(1939) - Buck Rogers

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.7.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Reed Howes 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 5.7.1900 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Reed Howes

Dnes se narodili
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Reed Howes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
12°58’
 
LunaLuna:
Váhy
18°21’
 
MerkurMerkur:
Lev
8°58’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°37’
R
MarsMars:
Blíženci
5°44’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°51’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°53’
R
UranUran:
Střelec
9°11’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
27°20’
 
PlutoPluto:
Blíženci
16°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°20’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°06’
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°29’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clint Eastwood
(*1930) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Don Ameche
(*1908) herec

Spojené státy Lea Thompson
(*1961) herečka

Spojené státy Brooke Shields
(*1965) herečka, modelka

Irsko Colin Farrell
(*1976) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932 - 2009) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Rusko Boris Pasternak
(*1890 - 1960) básník, prozaik

Francie Marcel Dupre
(*1886 - 1971) francouzský varhaník

Francie Johanka z Arku - Panna orléanská
(*1413 - 1431) francouzská národní hrdinka upálena za kacířství, později blahořečena a prohlášena za svatou

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550 - 1574) francouzský král z rodu Valois-Angoulême



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »