Regina King wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Regina King
(Regina Rene King)

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.1. 1971 - 07:40h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Regina King - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.1.1971 - 07:40  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.1.1971 - 15:40  
US, Los Angeles:
33°47' s.š., 118°18' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Regina King 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Regina King
datum narození 15.1.1971
(herečka, instagram)

Regina King - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - American Crime (TV seriál)
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Příběh Gabby Douglasové
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2014) - Pozůstalí (TV seriál)
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - The Real
(2013) - Inside the Box
(2013) - Divorce: A Love Story
(2010) - Naše rodinná svatba
(2009) - Sit Down, Shut Up (TV seriál)
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2008) - Živoucí důkaz
(2007) - Život je pes
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Společné Vánoce
(2007) - Grindin'
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The N-Word
(2004) - Ray
(2004) - Moderní Popelka
(2003) - Friendly Fire: Making an Urban Legend
(2003) - A&E Biography: Will Smith
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Leap of Faith (TV seriál)
(2002) - Final Breakdown
(2002) - Damaged Care
(2001) - Headliners & Legends: Chris Rock
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zpátky na zem
(2000) - Kdyby zdi mohly mluvit 2
(2000) - The Acting Class
(1999) - Where the Truth Lies
(1999) - Love and Action in Chicago
(1998) - Velký Joe
(1998) - Rituals
(1998) - Nevinný výlet
(1998) - Nepřítel státu
(1996) - Jerry Maguire
(1996) - Honička na playboye
(1995) - Pátek
(1995) - Holé lebky
(1993) - Poetic Justice
(1991) - Chlapci ze sousedství
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1985) - 227 (TV seriál)
Regina King - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Regina King 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Regina King - herečka

se narodila 15.1.1971 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Regina King

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Regina King
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°50’
12
 
LunaLuna:
Panna
10°13’
7
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°09’
11
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°05’
10
 
MarsMars:
Štír
25°19’
10
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°13’
10
 
SaturnSaturn:
Býk
15°42’
3
R
UranUran:
Váhy
13°33’
8
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°24’
10
 
PlutoPluto:
Panna
29°39’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°11’
1
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°52’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
6°14’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
20°55’
8
Domy:
Vodnář
5°32’
Lev
5°32’
2:
Ryby
18°03’
8:
Panna
18°03’
3:
Beran
25°10’
9:
Váhy
25°10’
Býk
23°31’
Štír
23°31’
5:
Blíženci
16°49’
Střelec
16°49’
6:
Rak
9°15’
Kozoroh
9°15’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
29°31’
11
Slun./Luna:
Štír
17°32’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »