Regis Philbin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Regis Philbin
(Regis Francis Xavier Philbin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
herec

Regis Philbin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
25.8.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Regis Philbin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Regis Philbin
datum narození 25.8.1931
(herec, instagram)

Regis Philbin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - WWE Hall of Fame 2015
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Wrangler: Anatomy of an Icon
(2007) - Shrek Třetí
(2006) - Amerika má talent
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2003) - Americký chopper
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - Pinocchio
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2000) - Cavuto on Business
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Drsňák Dudley
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Mother Goose: A Rappin' and Rhymin' Special
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Life's Work (TV seriál)
(1995) - Herkules (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1985) - Malibu Express
(1982) - Star of the Family (TV seriál)
(1980) - Neberte Rusům tajné dokumenty
(1978) - The Bad News Bears Go to Japan
(1977) - Šílený býk
(1977) - SST: Death Flight
(1977) - The San Pedro Beach Bums (TV seriál)
(1977) - Lucan (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1971) - The Jimmy Stewart Show (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1967) - Cowboy in Africa (TV seriál)
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - That Regis Philbin Show

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.8.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Regis Philbin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Regis Philbin - herec

se narodil 25.8.1931 ve městě New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Regis Philbin

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Regis Philbin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
1°19’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°44’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°12’
R
VenušeVenuše:
Lev
27°35’
 
MarsMars:
Váhy
14°58’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°36’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°14’
R
UranUran:
Beran
19°00’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°21’
 
PlutoPluto:
Rak
21°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°05’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°04’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°37’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »