René Přibil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

René Přibil

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
30.5.2017 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

René Přibil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.4.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(René Přibil 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
René Přibil
datum narození 17.4.1946
(herec, instagram)

René Přibil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Případ pro lyžaře
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Díra u Hanušovic
(2012) - Poslední výkřik
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Mezi Světy
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - We Shoot with Love
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - 13. komnata Jana Révaie
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Hodný chlapec
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Vrah jsi ty!
(2002) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2001) - Naše děti
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Vlci ve městě
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Nemožní lidé, co? (divadelní záznam)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Kolja
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká svině
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1979) - Tchán
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1977) - Sázka na třináctku
(1975) - Město nic neví
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Čestné kolo
(1971) - Svět otevřený náhodám

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

René Přibil 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

René Přibil - herec

se narodil 17.4.1946 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - René Přibil

Dnes se narodili
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) herečka

Francie Marcel Duchamp
(*1887) výtvarník, malíř, šachista

Česká republika Michael Kocáb
(*1954) zpěvák, hudební skladatel, politik

Venezuela Hugo Chávez
(*1954) venezuelský prezident

Velká Británie Leo Houlding
(*1980) britský horolozec, herec


René Přibil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°51’
 
LunaLuna:
Štír
8°28’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°33’
 
VenušeVenuše:
Býk
15°20’
 
MarsMars:
Rak
27°43’
 
JupiterJupiter:
Váhy
21°54’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°40’
 
UranUran:
Blíženci
14°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°43’
R
PlutoPluto:
Lev
9°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°50’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°01’
 
CheirónCheirón:
Váhy
17°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Michal Suchánek
(*1965) herec, moderátor, bavič

Česká republika Dana Morávková
(*1971) herečka, moderátorka

Česká republika Emil Artur Longen
(*1885) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Spojené státy Alexandra Paul
(*1963) herečka, modelka

Itálie Benito Mussolini
(*1883) italský diktátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Maximilien Robespierre
(*1758 - 1794) francouzský advokát, poslanec, jakobín

Německo Johann Sebastian Bach
(*1685 - 1750) hudební skladatel a virtuóz

Itálie Antonio Vivaldi
(*1678 - 1741) italský kněz, barokní hudební skladatel, houslový virtuos

Rumunsko Isidore Isou
(*1925 - 2007) spisovatel

Německo Otto Hahn
(*1879 - 1968) německý chemik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »