Reno Wilson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Reno Wilson
(Roy Reno Wilson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Reno Wilson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Reno Wilson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Reno Wilson
datum narození 20.1.1970
(herec, instagram)

Reno Wilson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Officer Downe
(2015) - Tooken
(2015) - Bolden!
(2014) - The Week
(2014) - Transformers: Zánik
(2011) - Transformers 3
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Vražedná rychlost
(2010) - Mike a Molly (TV seriál)
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - The Philanthropist (TV seriál)
(2008) - Raising the Bar (TV seriál)
(2008) - The More Things Change...
(2007) - TV Virus
(2007) - Transformers
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Lincoln Heights (TV seriál)
(2006) - Heist (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Fronterz
(2003) - Wanda at Large (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - The Dan Show
(2002) - R.S.V.P.
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - The Chronicle (TV seriál)
(2001) - Bytost z hlubin
(2000) - CBS Cares
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(1999) - Whiteboys
(1999) - The Hoop Life (TV seriál)
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1998) - Velký Joe
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Vrahova zpověď
(1997) - Stir
(1997) - Pilní zloději
(1997) - Los Locos
(1997) - Chicago Sons (TV seriál)
(1996) - Velký švindl
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Rukojmí
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1995) - If Not for You (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1984) - Cosby Show (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Reno Wilson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Reno Wilson - herec

se narodil 20.1.1970 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Reno Wilson

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Reno Wilson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°01’
 
LunaLuna:
Rak
7°52’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°08’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
 
MarsMars:
Ryby
26°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
4°33’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°18’
 
UranUran:
Váhy
8°46’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°24’
 
PlutoPluto:
Panna
27°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°15’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°00’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »