Rex Harrison wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rex Harrison
(Reginald Carey Harrison)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.3. 1908 - 05:00h
Místo:
Huyton, Anglie
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.6.1990 (Příčina: Rakovina, Slinivka)
Povolání:
herec

Rex Harrison - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.3.1908 - 05:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.3.1908 - 05:00  
GB, Huyton:
53°25' s.š., 2°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rex Harrison 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rex Harrison
datum narození 5.3.1908
(herec, instagram)

Rex Harrison - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2003) - Ça c'est l'amour
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1986) - Heartbreak House
(1986) - Anastázie
(1985) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1983) - Ledňáček
(1982) - A Time to Die
(1981) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - Železná maska
(1979) - Ashanti
(1978) - Shalimar
(1977) - Princ a chuďas
(1974) - Rex Harrison Presents Stories of Love
(1973) - The Adventures of Don Quixote
(1971) - Platonov
(1969) - Staircase
(1968) - Brouk v hlavě
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Pan doktor a jeho zvířátka
(1967) - Hrnec medu
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - Ve službách papeže
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Žlutý Rolls-Royce
(1964) - My Fair Lady
(1963) - Kleopatra
(1962) - The Happy Thieves
(1960) - Midnight Lace
(1958) - The Reluctant Debutante
(1955) - The Constant Husband
(1954) - Král Richard a křižáci
(1953) - Main Street to Broadway
(1952) - The Four Poster
(1951) - The Long Dark Hall
(1949) - On Stage
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Nevěrně tvá
(1948) - Escape
(1947) - The Ghost and Mrs. Muir
(1947) - The Foxes of Harrow
(1946) - Anna a král Siamu
(1945) - Yankee v Londýně
(1945) - The Rake's Progress
(1945) - Společný cíl
(1945) - Rozmarný duch
(1941) - Major Barbara
(1940) - Noční vlak do Mnichova
(1939) - Ten Days in Paris
(1939) - The Silent Battle
(1939) - Over the Moon
(1938) - Villa for Sale
(1938) - Sidewalks of London
(1938) - The Citadel
(1937) - Storm in a Teacup
(1937) - School for Husbands
(1936) - Muži nejsou bozi
(1936) - All at Sea
(1934) - Leave It to Blanche
(1934) - Get Your Man
(1930) - School for Scandal
(1930) - The Great Game
Rex Harrison - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1926) Kay Kendall - manželka
(*1914) Lilli Palmer - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1943) Gayle Hunnicutt
(*1919) Carole Landis
(*1921) Lana Turner
(*1911) Merle Oberon
(*1913) Vivien Leigh

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rex Harrison 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rex Harrison - herec

se narodil 5.3.1908 ve městě Huyton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rex Harrison

Dnes se narodili
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Rex Harrison
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
14°14’
1
 
LunaLuna:
Beran
17°16’
2
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°12’
1
R
VenušeVenuše:
Beran
23°59’
2
 
MarsMars:
Býk
7°37’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
4°34’
7
R
SaturnSaturn:
Ryby
28°13’
2
 
UranUran:
Kozoroh
15°58’
12
 
NeptunNeptun:
Rak
12°10’
6
R
PlutoPluto:
Blíženci
22°46’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°04’
6
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°51’
7
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°05’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
17°08’
11
Domy:
Kozoroh
20°10’
Rak
20°10’
2:
Ryby
20°31’
8:
Panna
20°31’
3:
Býk
2°37’
9:
Štír
2°37’
Býk
26°58’
Štír
26°58’
5:
Blíženci
14°38’
Střelec
14°38’
6:
Rak
0°46’
Kozoroh
0°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
23°34’
11
Slun./Luna:
Beran
0°45’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Landau
(*1928 - 2017) herec

Rusko Anton Pavlovič Čechov
(*1860 - 1904) spisovatel

Itálie Gianni Versace
(*1946 - 1997) italský módní návrhář

Švýcarsko Gottfried Keller
(*1819 - 1890) básník, prozaik

Itálie Edoardo Agnelli
(*1892 - 1935) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »