Rex Linn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rex Linn
(Rex Maynard Linn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Spearman
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Rex Linn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rex Linn 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Rex Linn
datum narození 13.11.1956
(herec, instagram)

Rex Linn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Ranch (TV seriál)
(2014) - Zombeavers
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2014) - Hot Bath an' a Stiff Drink
(2014) - Flutter
(2013) - Devil's Knot
(2012) - Nespoutaný Django
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2011) - The Walking Dead (TV seriál)
(2008) - Běsnící peklo
(2008) - Appaloosa
(2006) - Two Tickets to Paradise
(2006) - Abominable
(2005) - Zodiak
(2005) - Americká zbraň
(2004) - Když se setmí
(2003) - Štvanec
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2003) - Dvanáct do tuctu
(2003) - Dry Cycle
(2002) - The Round and Round
(2002) - Salton Sea
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Podtrh
(2001) - Duchové Marsu
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(1999) - Vražda na Stínové hoře
(1999) - Jack Bull
(1999) - Instinkt
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Dožeň, co se dá!
(1998) - Správná dvojka II
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - Běh černé kočky
(1997) - Únos
(1997) - The Postman - Posel budoucnosti
(1997) - Sám
(1997) - Na život a na smrt
(1996) - Zelený svět
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1996) - Duch minulosti
(1996) - Dlouhý polibek na dobrou noc
(1995) - Ostrov hrdlořezů
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Dokonalé alibi
(1994) - Zóna úniku
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Velký závod
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti
(1994) - Independence Day
(1994) - Confessions: Two Faces of Evil
(1993) - Odstřelovač
(1993) - Cliffhanger
(1992) - In the Line of Duty: Siege at Marion
(1992) - Bouřlivé srdce
(1991) - Mými hrdiny byli vždy kovbojové
(1991) - The Gambler Returns: The Luck of the Draw
(1990) - Across Five Aprils
(1989) - Oklahoma Passage (TV seriál)
(1989) - Noční hra
(1989) - Lovec lidí
(1988) - Temný úsvit

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rex Linn 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rex Linn - herec

se narodil 13.11.1956 ve městě Spearman, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rex Linn

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Rex Linn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
21°05’
 
LunaLuna:
Ryby
22°55’
 
MerkurMerkur:
Štír
21°27’
 
VenušeVenuše:
Váhy
15°17’
 
MarsMars:
Ryby
19°59’
 
JupiterJupiter:
Panna
26°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
3°40’
 
UranUran:
Lev
6°59’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°55’
 
PlutoPluto:
Panna
0°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
29°16’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°55’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »