Rhoda Griffis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rhoda Griffis

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Raleigh, Severní Karolína
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Rhoda Griffis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.1.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rhoda Griffis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rhoda Griffis
datum narození 9.1.1965
(herečka, instagram)

Rhoda Griffis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hidden Figures
(2016) - The Yellow Birds
(2016) - The Dark Red
(2016) - Miracles from Heaven
(2016) - Masterminds
(2015) - 90 minut v nebi
(2015) - Woodlawn
(2015) - The Sunday Horse
(2015) - Bad Apple
(2014) - Satisfaction (TV seriál)
(2014) - Sabbatical
(2014) - Máma na tahu
(2014) - Love Covers All
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - 42
(2013) - +1
(2013) - Solace
(2013) - Congratulations!
(2012) - Rodičovský manuál
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - Let
(2011) - Teen Spirit
(2011) - Protivný sprostý holky 2
(2011) - The Pool Boys
(2011) - Level Up
(2011) - Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)
(2010) - Tough Trade
(2010) - Poslední píseň
(2010) - Memphis Beat (TV seriál)
(2010) - Křivé obvinění
(2010) - Father of Invention
(2010) - Blood Done Sign My Name
(2009) - Zrození šampióna
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Rok jedna
(2009) - Road Trip: Pivní pong
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2009) - Moje falešná svatba
(2008) - Živoucí důkaz
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Zmeškaný hovor
(2008) - Skandál texaských roztleskávaček
(2007) - Ve městě hurikánů (TV seriál)
(2007) - Army Wives (TV seriál)
(2006) - Zbořené mosty
(2006) - Návrat na vrchol
(2006) - Na jeden večer
(2006) - Agent v sukni 2
(2005) - Walk the Line
(2005) - Vetřelci z hlubin (TV seriál)
(2005) - The Unseen
(2005) - Snílek
(2005) - Sněhový zázrak
(2005) - Odd Girl Out
(2005) - Jsi jen naše
(2005) - Gospel
(2004) - The Lost Cause
(2004) - Bobby Jones: Odpal génia
(2004) - Beze svědků
(2003) - A Touch of Fate
(2003) - Porota
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2002) - Medailon
(2002) - Lhostejnost
(2002) - Jo
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Rustin
(2000) - Songcatcher
(2000) - Road Trip
(2000) - A Good Baby
(1999) - Ponorka Hunley
(1999) - Mrazivý faktor
(1999) - Doomsday Man
(1999) - Cena za zlomené srdce
(1999) - Carrie 2
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Rodina matky Flory
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Bouře
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Dokonalý zločin
(1997) - Close to Danger
(1996) - V očistci
(1996) - To Love, Honor, and Deceive
(1995) - Síla lásky
(1995) - Příběh Dottie Westové
(1995) - Dokonalá švagrová
(1994) - On Promised Land
(1994) - One of Her Own
(1994) - Cobb
(1993) - Záchvat zuřivosti
(1993) - Scattered Dreams
(1993) - Program
(1993) - Odsouzená
(1992) - Pole lásky
(1992) - A Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rhoda Griffis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rhoda Griffis - herečka

se narodila 9.1.1965 ve městě Raleigh, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rhoda Griffis

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Rhoda Griffis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°02’
 
LunaLuna:
Beran
2°34’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°51’
 
VenušeVenuše:
Střelec
26°27’
 
MarsMars:
Panna
25°53’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°06’
R
SaturnSaturn:
Ryby
2°06’
 
UranUran:
Panna
14°39’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°31’
 
PlutoPluto:
Panna
16°12’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°31’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°06’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »