Ric Reitz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ric Reitz
(Kenric Lowell Reitz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Ric Reitz - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.9.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ric Reitz 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ric Reitz
datum narození 8.9.1955
(herec, instagram)

Ric Reitz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Founder
(2016) - Sleepless Night
(2016) - Quantum Break (TV seriál)
(2016) - Billy Lynn's Long Halftime Walk
(2016) - A Meyers Christmas
(2014) - Where the Devil Hides
(2014) - Loft
(2013) - Zlomené město
(2013) - Vánoce v Conway
(2013) - Solace
(2013) - Poslední láska Robina Hooda
(2013) - Frajeři ve Vegas
(2013) - Devious Maids (TV seriál)
(2013) - Bezpečný přístav
(2012) - Tři moulové
(2012) - Revoluce (TV seriál)
(2012) - Raising Izzie
(2012) - Let
(2012) - Kóma
(2012) - Kočka
(2012) - Černá mlha
(2010) - Vrahouni
(2010) - Past Life (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Upíří deníky (TV seriál)
(2009) - The People v. Leo Frank
(2009) - My Parents, My Sister & Me (TV seriál)
(2009) - Moje super psycho úžasné šestnáctiny
(2009) - Jonesovi
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - Front of the Class
(2007) - Údajná vražda
(2007) - October Road (TV seriál)
(2007) - Daddy's Little Girls
(2006) - Hollis & Rae
(2006) - ATL
(2005) - Vetřelci z hlubin (TV seriál)
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2005) - Deník šílené manželky
(2004) - Mr. 3000
(2004) - Bez mobilu ani ránu
(2002) - Jů, vona je chlap
(2000) - 28 dní
(2000) - Vzpomínka na Titány
(2000) - Unshackled
(1999) - Pomíjivá sláva
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Nástrahy lásky
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1996) - V očistci
(1996) - Savannah (TV seriál)
(1995) - Navždy spolu
(1994) - Život naruby
(1994) - A Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story
(1993) - Silent Victim
(1993) - Pro lásku a slávu
(1992) - Nápoj lásky č. 9
(1992) - Grass Roots
(1991) - Ten kluk je postrach 2
(1991) - Separate But Equal
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1991) - Carolina Skeletons
(1990) - When Will I Be Loved?
(1990) - Web of Deceit
(1990) - Vyznamenání
(1990) - Fotograf smrti
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1988) - Uzavřený případ
(1988) - Superboy (TV seriál)
(1988) - Můj otec, můj syn
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Nevyjasněné záhady (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.9.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ric Reitz 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ric Reitz - herec

se narodil 8.9.1955 ve městě Rochester, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ric Reitz

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Ric Reitz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°03’
 
LunaLuna:
Blíženci
4°07’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°42’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°00’
 
MarsMars:
Panna
7°41’
 
JupiterJupiter:
Lev
18°42’
 
SaturnSaturn:
Štír
16°32’
 
UranUran:
Lev
0°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°27’
 
PlutoPluto:
Lev
27°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°09’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°11’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
0°36’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »