Ricardo Darín wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ricardo Darín
(Ricardo Alberto Darín)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér

Ricardo Darín - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ricardo Darín 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ricardo Darín
datum narození 16.1.1957
(herec, režisér, instagram)

Ricardo Darín - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kóblic
(2015) - Truman
(2014) - Divoké historky
(2014) - Delirium
(2013) - Serrat y Sabina: el símbolo y el cuate
(2013) - Violet
(2013) - Teze o zločinu
(2013) - Séptimo
(2012) - Pistole v každé ruce
(2012) - Elefante Blanco
(2011) - Čínský bufet
(2010) - Carancho
(2009) - Zrozeny, aby trpěly
(2009) - Tanečnice a zloděj
(2009) - Tajemství jejich očí
(2008) - Amorosa Soledad
(2007) - XXY
(2007) - La Señal
(2007) - Abrígate
(2006) - Kouzelná moc víly
(2005) - Aura
(2004) - Měsíc z Avellanedy
(2002) - Samy y yo
(2002) - Kamčatka
(2001) - Syn nevěsty
(2001) - Sedm na útěku
(2001) - Porque te quiero
(2000) - Devět královen
(1999) - Mujer del presidente, La (TV seriál)
(1999) - El Mismo amor, la misma lluvia
(1998) - Maják na jihu
(1995) - Chiquititas (TV seriál)
(1993) - Perdido por perdido
(1993) - Mi cuñado (TV seriál)
(1991) - Buenos Aires háblame de amor (TV seriál)
(1989) - Rebelde (TV seriál)
(1987) - The Stranger
(1987) - Revancha de un amigo
(1987) - Estrellita mía (TV seriál)
(1986) - Te amo
(1986) - Les Longs manteaux
(1984) - Cinema 3
(1984) - La Rosales
(1983) - El Desquite
(1983) - Compromiso (TV seriál)
(1982) - Nosotros y los miedos (TV seriál)
(1981) - Me caso con vos (TV seriál)
(1981) - Abierto día y noche
(1980) - La Playa del amor
(1980) - La Discoteca del amor
(1980) - La Canción de Buenos Aires
(1979) - La Fiesta de todos
(1979) - La Rabona
(1979) - Juventud sin barreras
(1979) - Escalera al cielo, Una (TV seriál)
(1979) - La Carpa del amor
(1978) - Vos y yo, toda la vida (TV seriál)
(1978) - Éxitos del amor, Los
(1977) - Tema es el amor, El (TV seriál)
(1977) - La Nueva cigarra
(1977) - Así es la vida
(1972) - He nacido en la ribera
(1969) - La Culpa

Ricardo Darín - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ricardo Darín - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ricardo Darín 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ricardo Darín - herec, režisér

se narodil 16.1.1957 ve městě Buenos Aires
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ricardo Darín

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Ricardo Darín
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°06’
 
LunaLuna:
Rak
29°27’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°22’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
4°33’
 
MarsMars:
Beran
22°43’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°47’
 
SaturnSaturn:
Střelec
10°52’
 
UranUran:
Lev
5°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°30’
 
PlutoPluto:
Lev
29°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°53’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°23’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°43’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »