Richard Burgi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Burgi
(Richard William Burgi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montclair, New Jersey
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Richard Burgi - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.7.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Burgi 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Burgi
datum narození 30.7.1958
(herec, instagram)

Richard Burgi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Trpělivý vrah
(2015) - The Green Inferno
(2015) - No Letting Go
(2014) - Popelka naruby
(2014) - Křišťálová lebka
(2014) - Fatal Instinct
(2013) - Reaver
(2013) - Kirstie (TV seriál)
(2012) - Supertornádo
(2011) - Obří sopka
(2011) - Committed
(2010) - Shanghai Blue
(2009) - Pátek třináctého
(2009) - Ostrov smrti (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
(2007) - In God's Country
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Hostel II
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2007) - The Call (TV seriál)
(2007) - Big Shots (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Yellowstone v plamenech
(2006) - Shanghai Red
(2005) - Zná ji jako svý boty
(2005) - Šoféři
(2005) - Point Pleasant (TV seriál)
(2005) - Finty Dicka a Jane
(2004) - Inside the Federation
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Nelítostná volba
(2004) - Návnada
(2004) - Legenda o Lilith
(2004) - Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
(2004) - Cellular
(2003) - Trash
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Bailey's Mistake
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - I Married a Monster
(1996) - Ochránce
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1995) - Payback
(1994) - Stíny nad Waikiki (TV seriál)
(1993) - Vzkaz z Vietnamu
(1989) - Chameleons
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
Richard Burgi - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1969) Anne Heche

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Burgi 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Burgi - herec

se narodil 30.7.1958 ve městě Montclair, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Burgi

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Richard Burgi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°48’
 
LunaLuna:
Vodnář
4°25’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°31’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°56’
 
MarsMars:
Býk
5°41’
 
JupiterJupiter:
Váhy
24°11’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°34’
R
UranUran:
Lev
11°38’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°04’
 
PlutoPluto:
Panna
1°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
26°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
17°51’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°51’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »