Richard Edson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Edson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Rochelle, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Richard Edson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Edson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Edson
datum narození 1.1.1954
(herec, instagram)

Richard Edson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Where Is Rocky II?
(2015) - Three Holes, Two Brads, and a Smoking Gun
(2015) - Dutch Book
(2014) - Bota
(2013) - Space Cadet
(2012) - Prozření Charlieho Swana III
(2012) - Dark Hearts
(2010) - Happiness Runs
(2009) - Vicious Circle
(2009) - Černej Dynamit
(2008) - Japan
(2008) - Columbus Day
(2006) - Wanderlust
(2006) - Hard Scrambled
(2006) - Astronaut
(2005) - Welcome to California
(2005) - Mladej a já
(2005) - Cut Off
(2004) - Země hojnosti
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Predátor z hlubin
(2004) - Goodnight, Joseph Parker
(2003) - Highway to Oblivion
(2002) - Sluneční země
(2002) - Apartment #5C
(2001) - Southlander: Diary of a Desperate Musician
(2001) - P.O.V.
(2001) - I Am Josh Polonski's Brother
(2000) - Řezník, kněz a prostitutka
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - Jack of Hearts
(2000) - Časový kód
(1999) - The Shade
(1999) - Očistec
(1999) - Honička na chlapa
(1999) - Cement
(1998) - Špinavý kšefty
(1998) - Lulu na mostě
(1997) - Život jako ohňostroj
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - Rána jistoty
(1997) - Marco Polo: Haperek Ha'aharon
(1996) - Wedding Bell Blues
(1996) - Vítěz
(1996) - Scorpion Spring
(1996) - Příležitostné peklo
(1996) - Intimate Betrayal
(1996) - Co jsem ti nikdy neřekla
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Soudcem z nouze
(1995) - Johnny zapíná rádio
(1994) - Motorkářský gang
(1993) - What About Me
(1993) - Super Mario Bros.
(1993) - Pozor, obří žena!
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1993) - Joey Breaker
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Na rozhraní
(1992) - Divoký anděl
(1991) - Ochránce
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1989) - Shannon's Deal
(1989) - Sázkař
(1989) - Jednej správně
(1989) - China Lake
(1988) - Tougher Than Leather
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1988) - The Chair
(1987) - Walker
(1987) - Dobré ráno, Vietname
(1986) - Volný den Ferrise Buellera
(1986) - Kačer Howard
(1986) - Četa
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1984) - Podivnější než ráj

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Edson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Edson - herec

se narodil 1.1.1954 ve městě New Rochelle, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Edson

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Richard Edson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°32’
 
LunaLuna:
Štír
27°34’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°46’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
3°43’
 
MarsMars:
Štír
7°13’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°57’
R
SaturnSaturn:
Štír
7°31’
 
UranUran:
Rak
21°30’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°52’
 
PlutoPluto:
Lev
24°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°43’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°36’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
21°02’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »