Richard Gant wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Richard Gant

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Richard Gant - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.3.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Richard Gant 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Richard Gant
datum narození 10.3.1944
(herec, instagram)

Richard Gant - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Fright Night Files
(2012) - Family Time (TV seriál)
(2010) - Waiting for Forever
(2010) - The Deep End (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Screwball: The Ted Whitfield Story
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Young Cesar
(2007) - Pearsonovi (TV seriál)
(2007) - Odhalení
(2007) - Norbit
(2007) - Lesser of Three Evils
(2007) - General Hospital: Night Shift (TV seriál)
(2007) - Ezra
(2007) - Bláznivej tábor
(2006) - Spiknutí (TV seriál)
(2006) - Po právu (TV seriál)
(2006) - Hood of Horror
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - The Partners
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Přichází království nebeské
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Johnny B Good
(1998) - Hrozny hněvu
(1998) - Godzilla
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1998) - Divoch Jack
(1998) - Damon (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Big Lebowski
(1997) - Smart Guy (TV seriál)
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Havran
(1997) - Built to Last (TV seriál)
(1997) - Alright Already (TV seriál)
(1996) - Vyšší zájem
(1996) - The Steve Harvey Show (TV seriál)
(1996) - Moesha (TV seriál)
(1996) - Glimmer Man
(1996) - Ed
(1995) - Trial by Fire
(1995) - The Parent 'Hood (TV seriál)
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - MacShayne: Kdo se směje naposled
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Věž
(1993) - Trade Winds (TV seriál)
(1993) - Thea (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Pátek třináctého 9
(1993) - Men Don't Tell
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Stav: kritický
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Martin (TV seriál)
(1991) - Studený jak kámen
(1991) - Roc (TV seriál)
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - False Arrest
(1990) - Rocky V
(1990) - Nováček
(1990) - Love or Money
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Kolize
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti
(1987) - Podezřelý
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Krush Groove
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1981) - Death of a Prophet
(1980) - Night of the Juggler
(1980) - Attica, stát New York
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Richard Gant 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Richard Gant - herec

se narodil 10.3.1944 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Richard Gant

Dnes se narodili
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Richard Gant
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
19°48’
 
LunaLuna:
Panna
25°03’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°04’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
21°51’
 
MarsMars:
Blíženci
21°27’
 
JupiterJupiter:
Lev
18°45’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°01’
 
UranUran:
Blíženci
5°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°14’
R
PlutoPluto:
Lev
6°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°30’
R
Černá LunaLilith:
Panna
2°17’
 
CheirónCheirón:
Panna
12°05’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Francie André Breton
(*1896 - 1966) básník, prozaik, esejista

Bělorusko Šimon Peres
(*1923 - 2016) politik, izraelský prezident

Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) spisovatel

Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) francouzský biolog, chemik a lékař

Itálie papež Jan Pavel I.
(*1912 - 1978) 263. papež



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »