Rik Battaglia wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rik Battaglia
(Caterino Bertaglia)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Corbola
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Rik Battaglia - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.2.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rik Battaglia 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rik Battaglia
datum narození 18.2.1927
(herec, instagram)

Rik Battaglia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - La Carne e il diavolo
(1991) - Omicidio a luci blu
(1991) - Buck ai confini del cielo
(1989) - La Ragazza del metrò
(1989) - Diva futura
(1988) - Don Bosco
(1988) - Cuore in gola
(1986) - Giuro che ti amo
(1986) - Detective School Dropouts
(1985) - Il Pentito
(1985) - Liberté, égalité, choucroute
(1982) - Giuramento
(1982) - Bomber
(1980) - Zappatore
(1980) - La Tua vita per mio figlio
(1979) - Napoli la camorra sfida... la città risponde
(1979) - Contrabbandieri di Santa Lucia, I
(1978) - Poslední útok
(1977) - Železný šéf
(1977) - Suor Emanuelle
(1977) - Ritornano quelli della calibro 38
(1977) - Il Mondo dei sensi di Emy Wong
(1977) - Mannaja
(1976) - Le deportate della sezione speciale SS
(1975) - Il Lupo dei mari
(1975) - Chytrák a dva společníci
(1975) - La Fine dell'innocenza
(1974) - Návrat bílého tesáka
(1974) - Až tam nezbyl žádný
(1973) - Tajuplný ostrov
(1973) - Tajuplný ostrov (TV seriál)
(1973) - Canterbury No. 2 - nuove storie d'amore del '300
(1973) - Bílý tesák
(1972) - Ostrov pokladů
(1972) - La Lunga cavalcata della vendetta
(1972) - Hlas divočiny
(1971) - Hlavu dolů
(1971) - La Grande scrofa nera
(1971) - Addio, fratello crudele
(1970) - L'Oro dei bravados
(1970) - Ehi amigo... sei morto!
(1969) - Setkání v poušti
(1968) - Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
(1968) - Spara, Gringo, spara
(1968) - Radhapura - Endstation der Verdammten
(1968) - Black Jack
(1967) - Misión en Ginebra
(1967) - Lunghi giorni dell'odio, I
(1967) - Hořké ovoce
(1966) - Poklad Inků
(1966) - Old Firehand
(1965) - Vinnetou - Poslední výstřel
(1965) - Pyramida boha slunce
(1965) - Poklad Aztéků
(1965) - L'Avventuriero della tortuga
(1965) - Amanti d'oltretomba
(1964) - Žut
(1964) - Old Shatterhand
(1964) - Freddy a zpěv prérie
(1963) - Sandokan opět v akci
(1963) - Nejkratší den
(1963) - Il Leone di San Marco
(1963) - Il Figlio del circo
(1962) - Sodoma a Gomora
(1962) - Rocambole
(1962) - Regina per Cesare, Una
(1962) - Giulio Cesare, il conquistatore delle Gallie
(1961) - Don't Bother to Knock
(1960) - Teseo contro il minotauro
(1960) - La giornata balorda
(1960) - Esther e il Re
(1960) - Il Conquistatore dell'Oriente
(1959) - Králové Francie
(1959) - Caterina Sforza, la leonessa di Romagna
(1959) - Battellieri del Volga, I
(1959) - Annibale
(1958) - Raw Wind in Eden
(1958) - Nackt, wie Gott sie schuf
(1958) - Adorabili e bugiarde
(1957) - Liane, die weiße Sklavin
(1957) - La Gerusalemme liberata
(1957) - Fidanzati della morte, I
(1956) - La Risaia
(1956) - Orlando e i Paladini di Francia
(1956) - Liane, das Mädchen aus dem Urwald
(1954) - La donna del fiume

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rik Battaglia 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rik Battaglia - herec

se narodil 18.2.1927 ve městě Corbola
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rik Battaglia

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Rik Battaglia
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°50’
 
LunaLuna:
Panna
18°50’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°30’
 
VenušeVenuše:
Ryby
20°00’
 
MarsMars:
Býk
28°11’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°13’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°01’
 
UranUran:
Ryby
27°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
25°31’
R
PlutoPluto:
Rak
14°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°24’
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°18’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°19’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »