Rip Torn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rip Torn
(Elmore Ruel Torn Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1931 - 02:35h
Místo:
Temple, Texas
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Rip Torn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1931 - 02:35  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1931 - 08:35  
US, Temple:
31°6' s.š., 97°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rip Torn 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rip Torn
datum narození 6.2.1931
(herec, instagram)

Rip Torn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Bridge of Names
(2011) - 3 Weeks to Daytona
(2011) - The Legend of Awesomest Maximus
(2009) - Slzy radosti
(2009) - Boží květ
(2009) - The Afterlight
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Zlatí chlapci
(2008) - Srpen před bouří
(2008) - Lucky Days
(2007) - Three Days to Vegas
(2007) - Proti proudu
(2007) - Pan Včelka
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Marie Antoinetta
(2005) - Tvoje, moje a naše
(2005) - Sestry
(2005) - Forty Shades of Blue
(2004) - Vybíjená
(2004) - Starosti starosty
(2004) - Samá chvála
(2003) - Ubaleno v Kansasu
(2003) - Předmět lásky
(2003) - Maniac Magee
(2003) - The Lyon's Den
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - Nine Hundred Nights
(2001) - Freddyho úlet
(2000) - Clint Eastwood: Dokument
(2000) - Vražedné vidiny - Danielin příběh
(2000) - Skvělí chlapi
(2000) - Men in Black Alien Attack
(1999) - Seasons of Love
(1999) - Pomíjivá sláva
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1999) - Balloon Farm
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Superlék
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Muži v černém
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Herkules
(1997) - Ghost Stories (TV seriál)
(1997) - The Almost Perfect Bank Robbery
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - James Dean: A Portrait
(1996) - The Hindenburg
(1996) - Periskop nahoru a dolů
(1996) - The Mouse
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - V dobrém i zlém
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Kanadská slanina
(1995) - Dopis vrahovi
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Nebe a peklo (TV seriál)
(1994) - Heart of a Child
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Where the Rivers Flow North
(1993) - RoboCop 3
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Fires of Kuwait
(1992) - Ve stínu gangu
(1992) - T Bone a Weasel
(1992) - A Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1991) - Poslední trumf
(1991) - My Son Johnny
(1991) - Chraň si svůj život
(1991) - Dolly - Vraždící duch
(1991) - Death Falls
(1991) - Columbo: Smrt bere jackpot
(1990) - Za ranního rozbřesku
(1990) - Kojak: Nikdo není tak slepý
(1990) - Dvě esa
(1990) - Beautiful Dreamers
(1989) - Zwei Frauen
(1989) - Strach
(1989) - Sladké ptáče mládí
(1989) - Seznam smrti
(1988) - Dubnové ráno
(1988) - Blind Curve
(1987) - Žhavá laguna
(1987) - Nadine
(1987) - The King of Love
(1987) - J. Edgar Hoover
(1987) - Extrémní předsudek
(1987) - Destination America
(1986) - Manhunt for Claude Dallas
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1985) - Vydařená dovolená
(1985) - Pivo
(1985) - The Execution
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - When She Says No
(1984) - V žáru velkoměsta
(1984) - Písničkář
(1984) - Okamžik záblesku
(1984) - Misunderstood
(1984) - Kočka na rozpálené plechové střeše
(1983) - Scarab
(1983) - Cross Creek
(1982) - Ten, co nosí smůlu
(1982) - A Stranger Is Watching
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Pán šelem
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1980) - Sophia Loren: Her Own Story
(1980) - Rape and Marriage: The Rideout Case
(1980) - Prezident a jeho rodina
(1980) - One Trick Pony
(1980) - Heartland
(1979) - Svedení Joea Tynana
(1979) - A Shining Season
(1979) - Scooby-Doo jde do Hollywoodu
(1979) - Blind Ambition (TV seriál)
(1978) - V kómatu
(1978) - Steel Cowboy
(1978) - Betrayal
(1977) - Tajná akta FBI
(1977) - Nasty Habits
(1976) - On the Line
(1976) - Song of Myself
(1976) - Muž, který spadl na Zemi
(1976) - Birch Interval
(1975) - Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan
(1974) - Crazy Joe
(1973) - The President's Plane Is Missing
(1973) - Payday
(1973) - Cotter
(1972) - One P.M.
(1972) - Černoch
(1971) - Montserrat
(1970) - Obratník Raka
(1970) - Maidstone
(1969) - Coming Apart
(1968) - Sol Madrid
(1968) - Beyond the Law
(1967) - Krvavá pláž
(1966) - Teď už jsi velký chlapec
(1966) - One Spy Too Many
(1965) - Cincinnati Kid
(1963) - Vlastní žena se nekritizuje
(1962) - Sladký pták mládí
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Twenty-Four Hours in a Woman's Life
(1961) - Král králů
(1959) - Pahorek Pork Chop
(1957) - Tvář v davu
(1957) - Time Limit
(1956) - Baby Doll
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

Rip Torn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Rip Torn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1924) Geraldine Page - manželka
(*1934) Ann Wedgeworth - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1950) Amy Wright

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rip Torn 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rip Torn - herec

se narodil 6.2.1931 ve městě Temple, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rip Torn

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Rip Torn
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°36’
3
 
LunaLuna:
Váhy
3°28’
10
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°01’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
29°50’
1
 
MarsMars:
Lev
3°12’
8
R
JupiterJupiter:
Rak
11°48’
8
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°54’
2
 
UranUran:
Beran
12°21’
4
 
NeptunNeptun:
Panna
4°53’
9
R
PlutoPluto:
Rak
19°15’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°41’
5
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°51’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
14°05’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
18°26’
5
Domy:
Střelec
5°18’
Blíženci
5°18’
2:
Kozoroh
6°19’
8:
Rak
6°19’
3:
Vodnář
10°48’
9:
Lev
10°48’
Ryby
15°47’
Panna
15°47’
5:
Beran
16°54’
Váhy
16°54’
6:
Býk
12°51’
Štír
12°51’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
25°33’
11
Slun./Luna:
Střelec
10°02’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »