Rob Reiner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rob Reiner
(Robert Reiner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.3. 1947 - 19:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Rob Reiner - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
6.3.1947 - 19:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.3.1947 - 00:00  
US, New York:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rob Reiner 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Rob Reiner
datum narození 6.3.1947
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Rob Reiner - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Rob Reiner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Laugh
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2015) - Everything Is Copy
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Lepší teď než nikdy
(2013) - Vlk z Wall Street
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2011) - These Amazing Shadows
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2007) - Live Earth (koncert)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Malý zázrak
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Diary of a Political Tourist
(2004) - Everyday Life
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2002) - Misery Loves Company
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Scene Smoking: Cigarettes, Cinema & the Myth of Cool
(2001) - How Harry Met Sally...
(2001) - Hail Sid Caesar! The Golden Age of Comedy
(2001) - A Few Good Men: From Stage to Screen
(2001) - Code of Conduct
(2001) - As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
(2001) - Majestic
(2000) - Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me'
(2000) - All in the Family: The E! True Hollywood Story
(2000) - Catching Up with Marty DiBergi
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Stephen King: Shining in the Dark
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Uncomfortably Close with Michael McKean (TV seriál)
(1999) - Múza
(1999) - Ed TV
(1999) - Druhá šance
(1998) - Barvy moci
(1997) - I Am Your Child
(1997) - Gilda Radner: The E! True Hollywood Story
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Klub odložených žen
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - V dobrém i zlém
(1995) - Sbohem, lásko
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - Samotář v Seattlu
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1991) - All in the Family: 20th Anniversary Special
(1991) - Morton & Hayes (TV seriál)
(1990) - The Spirit of '76
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Misery nechce zemřít
(1987) - Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes
(1987) - Vyhoď máti z vlaku
(1986) - Billy Crystal: Don't Get Me Started
(1985) - The Richard Lewis 'I'm in Pain' Concert
(1985) - The Best of John Belushi
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1982) - Million Dollar Infield
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Likely Stories, Vol. 1 (TV seriál)
(1979) - The T.V. Show
(1979) - Cvok
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - More Than Friends
(1978) - Free Country (TV seriál)
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1977) - Fire Sale
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - The Mickie Finns Finally Present How the West Was Lost
(1975) - How Come Nobody's on Our Side?
(1974) - Thursday's Game
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1971) - Letní strom
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - Where's Poppa?
(1970) - Rozlícené posluchárny
(1967) - Enter Laughing
Rob Reiner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1943) Penny Marshall - manželka

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.3.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rob Reiner 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rob Reiner - režisér, scénárista, herec

se narodil 6.3.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rob Reiner

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Rob Reiner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
15°34’
6
 
LunaLuna:
Panna
13°47’
12
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°23’
6
R
VenušeVenuše:
Vodnář
2°03’
4
 
MarsMars:
Ryby
1°48’
5
 
JupiterJupiter:
Štír
27°28’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
2°38’
10
R
UranUran:
Blíženci
17°47’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°04’
1
R
PlutoPluto:
Lev
11°27’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°42’
9
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°53’
4
 
CheirónCheirón:
Štír
8°30’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
1°45’
7
Domy:
Panna
29°58’
Ryby
29°58’
2:
Váhy
25°59’
8:
Beran
25°59’
3:
Štír
26°23’
9:
Býk
26°23’
Střelec
29°58’
Blíženci
29°58’
5:
Vodnář
3°33’
Lev
3°33’
6:
Ryby
3°57’
Panna
3°57’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
14°58’
11
Slun./Luna:
Blíženci
14°41’
9


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »