Robert Goulet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Goulet
(Robert Gerard Goulet)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.11. 1933 - 00:15h
Místo:
Lawrence
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
30.10.2007 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Robert Goulet - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
McKay-Clements (A)
Datum narození a čas (místní čas):
26.11.1933 - 00:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.11.1933 - 05:15  
US, Lawrence:
42°42' s.š., 71°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Goulet 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robert Goulet
datum narození 26.11.1933
(herec, instagram)

Robert Goulet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Přestávka: Zázrak na Třetí ulici
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2000) - The Last Producer
(2000) - G-Men from Hell
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1997) - Přestávka (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Mr. Wrong
(1995) - Biography: Liberace - Mr. Showmanship
(1995) - Get Smart (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Nepravdivý příběh
(1993) - Great Books (TV seriál)
(1991) - The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1991) - Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
(1991) - Acting Sheriff
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1988) - Beetlejuice
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1982) - Police Squad! (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1980) - The Dream Merchants
(1980) - Atlantic City
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - Love is... Barbara Eden
(1972) - The Julie Andrews Hour
(1972) - The Couple Takes a Wife
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Underground
(1969) - Muhammad Ali, the Greatest
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Kiss Me Kate
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Carousel
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - I Deal In Danger
(1966) - The Daydreamer
(1966) - Brigadoon
(1966) - Blue Light (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - An Hour with Robert Goulet
(1964) - Hollywood Backstage
(1964) - I'd Rather Be Rich
(1964) - Honeymoon Hotel
(1963) - Judy and Her Guests, Phil Silvers and Robert Goulet
(1963) - The Patty Duke Show (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Gay Purr-ee
(1961) - Password
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1954) - Howdy Doody (TV seriál)
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - What's My Line?
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.11.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Goulet 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Goulet - herec

se narodil 26.11.1933 ve městě Lawrence, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Goulet

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Robert Goulet
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
3°30’
3
 
LunaLuna:
Ryby
26°47’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
19°02’
3
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
20°43’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
5°15’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
15°53’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°12’
5
 
UranUran:
Beran
24°01’
8
R
NeptunNeptun:
Panna
12°17’
12
 
PlutoPluto:
Rak
24°33’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
23°28’
6
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°55’
10
 
CheirónCheirón:
Blíženci
1°21’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
22°56’
9
Domy:
Panna
16°12’
Ryby
16°12’
2:
Váhy
10°32’
8:
Beran
10°32’
3:
Štír
9°58’
9:
Býk
9°58’
Střelec
13°39’
Blíženci
13°39’
5:
Kozoroh
18°08’
Rak
18°08’
6:
Vodnář
19°23’
Lev
19°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
29°55’
11
Slun./Luna:
Vodnář
0°08’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »