Robert Jašków wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Jašków

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec

Robert Jašków - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Jašków 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robert Jašków
datum narození v roce *1969
(herec, instagram)

Robert Jašków - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nebezpečná kořist
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Dítě číslo 44
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Priority
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2014) - Intimity
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2013) - Strach
(2013) - Pionýři hororu (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Záblesky chladné neděle
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Santiniho jazyk
(2010) - Dešťová víla
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Smyčka
(2009) - Malé lži
(2008) - V neděli
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Bobule
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Zastřený hlas
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Poslední vlak
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Labyrint
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Agentura Puzzle: Strach
(2004) - Agentura Puzzle: Přízrak
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Smrt pedofila
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Uniforma
(2001) - Explicitní důkaz
(2000) - Vlci ve městě
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(2000) - Duna (TV seriál)
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Silák a strašidla
(1999) - Ene bene
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - Hvězda života
(1998) - Čerte, tady straší!
(1998) - Byl jsem mladistvým intelektuálem
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Jak vyženit z pekla štěstí
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Hráči (divadelní záznam)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Procitnutí jara (divadelní záznam)
(1994) - Diamantové meče
(1993) - Moře mlčí
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Lhář (divadelní záznam)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Jašków 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Jašków - herec

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Jašków

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Robert Jašków
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
12°10’
 
LunaLuna:
Váhy
8°50’
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°11’
 
VenušeVenuše:
Štír
29°51’
 
MarsMars:
Vodnář
21°44’
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°52’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°52’
R
UranUran:
Váhy
8°03’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°56’
 
PlutoPluto:
Panna
27°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°44’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »