Robert Klein wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Klein

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.2. 1942 - 09:45h
Místo:
Bronxdale, New York
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Robert Klein - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.2.1942 - 09:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.2.1942 - 14:45  
US, Bronxdale:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Klein 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Robert Klein
datum narození 8.2.1942
(herec, instagram)

Robert Klein - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Robert Klein Still Can't Stop His Leg
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Sharknado 2
(2013) - Another Dirty Movie
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Looking for Lenny
(2011) - Dirty Movie
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Záložní plán
(2010) - Robert Klein: Nečestně a nevyrovnaně
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2008) - Polda z Marsu (TV seriál)
(2007) - Volání o pomoc
(2007) - Ranč Heartland (TV seriál)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2006) - Ira & Abby
(2005) - Robert Klein: The Amorous Busboy of Decatur Avenue
(2005) - The Original Amateur Hour
(2004) - The Stones (TV seriál)
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2002) - Lidi, co znám
(2002) - Láska s výstrahou
(2002) - Chodím s Lucy
(2001) - Životní jistoty
(2001) - Pińero
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - Robert Klein: Child in His 50's
(2000) - Labor Pains
(2000) - From Where I Sit
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Suits
(1999) - Goosed
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Příští stanice Ráj
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - The Contract
(1998) - Barvy moci
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1996) - Báječný den
(1995) - Jeffrey
(1995) - The Eddie Files (TV seriál)
(1995) - Clarissa
(1994) - Vraždy v Radiolandu
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Blázni a poloblázni
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Phenom (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Mike Mulligan and His Steamshovel
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Prázdniny v San Diegu
(1988) - Tattingers (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1987) - Trying Times (TV seriál)
(1985) - This Wife for Hire
(1985) - Poison Ivy
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1985) - Comedy Factory (TV seriál)
(1984) - The Great Standups
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Table Settings
(1984) - Pajama Tops
(1984) - Braingames (TV seriál)
(1982) - Your Place... or Mine
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Poslední jednorožec
(1981) - The Robert Klein Show
(1981) - Nikdo není dokonalý
(1980) - All Commercials... A Steve Martin Special
(1979) - Since '45
(1979) - New Generation
(1979) - The Bell Jar
(1978) - Hooper
(1977) - A Secret Space
(1977) - Gang
(1976) - Visions (TV seriál)
(1976) - Jako bumerang
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Cikán
(1972) - Rivals
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1970) - Flip
(1970) - Pan domácí
(1970) - Comedy Tonight (TV seriál)
(1970) - Básník a kočička
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1961) - The Mike Douglas Show
(1948) - Toast of the Town
Robert Klein - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1948) Brenda Boozer - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1952) Marilyn Chambers

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.2.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Klein 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Klein - herec

se narodil 8.2.1942 ve městě Bronxdale, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Klein

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Robert Klein
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
19°13’
11
 
LunaLuna:
Štír
19°09’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
22°09’
11
R
VenušeVenuše:
Vodnář
9°45’
11
R
MarsMars:
Býk
14°38’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°24’
2
 
SaturnSaturn:
Býk
21°53’
1
 
UranUran:
Býk
26°21’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
29°29’
6
R
PlutoPluto:
Lev
4°19’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°47’
6
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°35’
2
 
CheirónCheirón:
Lev
10°52’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
26°08’
10
Domy:
Beran
26°12’
Váhy
26°12’
2:
Býk
29°56’
8:
Štír
29°56’
3:
Blíženci
23°18’
9:
Střelec
23°18’
Rak
14°12’
Kozoroh
14°12’
5:
Lev
7°26’
Vodnář
7°26’
6:
Panna
9°04’
Ryby
9°04’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
5°12’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
4°11’
9


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »