Robert Lang wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Lang

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bristol, Anglie
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Robert Lang - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.9.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Lang 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robert Lang
datum narození 24.9.1934
(herec, instagram)

Robert Lang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Paní Palfreyová
(2003) - Looking for Victoria
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2000) - Hledám pronájem
(2000) - Důvěra
(1999) - Nancherrow
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - Norman Ormal: A Very Political Turtle
(1998) - Cider with Rosie
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Oscar Wilde
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - Ve jménu IRA
(1996) - Rasputin
(1995) - Kavanagh QC (TV seriál)
(1995) - Doktorka Bramwellová (TV seriál)
(1994) - Anna Lee (TV seriál)
(1993) - Vyberte si svou třídu
(1993) - Under the Hammer (TV seriál)
(1993) - The Return of the Borrowers (TV seriál)
(1993) - Proces
(1993) - Genghis Cohn
(1992) - The Tomorrow People (TV seriál)
(1992) - Špioni (TV seriál)
(1992) - Anglo-saské vztahy (TV seriál)
(1991) - Plány a touhy (TV seriál)
(1991) - Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
(1991) - The Darling Buds of May (TV seriál)
(1991) - Ashenden (TV seriál)
(1990) - The Investigation: Inside a Terrorist Bombing
(1990) - Alleyn Mysteries (TV seriál)
(1989) - Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
(1989) - The Dog It Was That Died
(1989) - Confessional (TV seriál)
(1989) - Campion (TV seriál)
(1989) - Beyond the Pale
(1988) - Jestřábi
(1988) - A Gentleman's Club (TV seriál)
(1988) - The Contract (TV seriál)
(1987) - Vanity Fair (TV seriál)
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1986) - A Very Peculiar Practice (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - The Miss Marple: Murder at the Vicarage
(1986) - Inside Story (TV seriál)
(1986) - Harem
(1986) - Boon (TV seriál)
(1986) - The Birthday Party
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Tenko Reunion
(1985) - Lady Windermere's Fan
(1984) - Hrdinové
(1984) - Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
(1984) - Antigone
(1983) - Útěky z dětství
(1983) - Král Lear
(1982) - Shackleton (TV seriál)
(1982) - The Brack Report (TV seriál)
(1980) - For Maddie with Love (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)
(1978) - První velká vlaková loupež
(1978) - Dotek Medusy
(1977) - 1990 (TV seriál)
(1977) - Raffles (TV seriál)
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1977) - Chalk and Cheese (TV seriál)
(1977) - Gentleman samotář
(1976) - Volání na ďábla
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1974) - Svědek na zabití
(1974) - Notorious Woman (TV seriál)
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1973) - Nespavost
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Last of the Summer Wine (TV seriál)
(1973) - Centre Play (TV seriál)
(1973) - And No One Could Save Her
(1972) - Divoký Mesiáš
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - The House That Dripped Blood
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Menace (TV seriál)
(1969) - A Walk with Love and Death
(1969) - The Dance of Death
(1968) - Interlude
(1968) - Brouk v hlavě
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Callan (TV seriál)
(1966) - The Sandwich Man
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1965) - Othello
(1965) - Catch Us If You Can
(1963) - Uncle Vanya
(1960) - An Age of Kings (TV seriál)
(1958) - The Castiglioni Brothers
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Lang 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Lang - herec

se narodil 24.9.1934 ve městě Bristol, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Lang

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Robert Lang
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°44’
 
LunaLuna:
Beran
18°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
21°39’
 
VenušeVenuše:
Panna
16°31’
 
MarsMars:
Lev
15°38’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°28’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°20’
R
UranUran:
Býk
0°34’
R
NeptunNeptun:
Panna
12°49’
 
PlutoPluto:
Rak
25°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°28’
R
Černá LunaLilith:
Lev
7°29’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°54’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »