Robert Morley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Morley
(Robert Adolph Wilton Morley)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Semley, Wiltshire
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
3.6.1992 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec, scénárista

Robert Morley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.5.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Morley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Robert Morley
datum narození 26.5.1908
(herec, scénárista, instagram)

Robert Morley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Istanbul
(1989) - Dáma a lupič
(1989) - Coral Browne: Caviar for the General
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Malá Dorritka
(1987) - The Wind
(1987) - The Trouble with Spies
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Second Time Lucky
(1983) - The Old Men at the Zoo (TV seriál)
(1983) - Cesta do Číny
(1982) - Deadly Game
(1981) - The Great Muppet Caper
(1981) - Bankovní loupež
(1980) - Nebeský pes
(1980) - Lady Killers (TV seriál)
(1979) - Scavenger Hunt
(1979) - Lidský faktor
(1978) - Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
(1976) - Modrý pták
(1975) - Hugó, a víziló
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1973) - Krvavé divadlo
(1971) - Zvony smrti
(1970) - Song of Norway
(1970) - Mir hat es immer Spaß gemacht
(1970) - Doctor in Trouble
(1970) - Cromwell
(1969) - Chequerboard
(1969) - Twinky
(1969) - Some Girls Do
(1969) - Charge! (TV seriál)
(1969) - Hříšný Davey
(1968) - Luther
(1968) - Hot Millions
(1967) - Sedmkrát žena
(1966) - Znamení trojúhelníku
(1966) - Way... Way Out
(1966) - Sympatický dareba
(1966) - Hotel Paradiso
(1966) - Finders Keepers
(1965) - Call My Bluff
(1965) - The Loved One
(1965) - The Alphabet Murders
(1965) - Studie strachu
(1965) - Life at the Top
(1965) - The Dot and the Line: A Romance in Lower Mathematics
(1965) - Čingischán
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1964) - Topkapi
(1964) - Of Human Bondage
(1964) - Hot Enough for June
(1963) - Take Her, She's Mine
(1963) - Our Man in Moscow
(1963) - The Old Dark House
(1963) - Nine Hours to Rama
(1963) - Murder at the Gallop
(1963) - Ladies Who Do
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Go to Blazes
(1962) - The Boys
(1961) - Klub mladých
(1961) - If the Crown Fits (TV seriál)
(1960) - Oscar Wilde
(1960) - Giuseppe venduto dai fratelli
(1959) - The Journey
(1959) - Libel
(1959) - The Doctor's Dilemma
(1958) - The Sheriff of Fractured Jaw
(1958) - Law and Disorder
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Loser Takes All
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - The Adventures of Quentin Durward
(1954) - The Rainbow Jacket
(1954) - The Good Die Young
(1954) - Beau Brummell
(1953) - Příběh Gilberta a Sullivana
(1953) - Poraž ďábla
(1953) - Melba
(1953) - The Final Test
(1952) - Outcast of the Islands
(1952) - Curtain Up
(1951) - Africká Královna
(1949) - The Small Back Room
(1947) - The Ghosts of Berkeley Square
(1945) - Yankee v Londýně
(1942) - The Young Mr. Pitt
(1942) - This Was Paris
(1942) - Mistr jede do Francie
(1942) - The Big Blockade
(1941) - Vzpomenete na mou píseň
(1941) - Major Barbara
(1940) - Tom a Jerry (TV seriál)
(1938) - Another Romance of Celluloid
(1938) - Marie Antoinetta

Robert Morley - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Robert Morley - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1920) Gene Tierney
(*1917) Vera Zorina

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Morley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Morley - herec, scénárista

se narodil 26.5.1908 ve městě Semley, Wiltshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Morley

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Robert Morley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°48’
 
LunaLuna:
Beran
20°05’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°43’
 
MarsMars:
Rak
2°32’
 
JupiterJupiter:
Lev
8°09’
 
SaturnSaturn:
Beran
7°35’
 
UranUran:
Kozoroh
16°25’
R
NeptunNeptun:
Rak
13°08’
 
PlutoPluto:
Blíženci
23°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°42’
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°59’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°22’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »