Robert Prosky wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Prosky
(Robert Jozef Porzuczek)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Robert Prosky - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Prosky 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robert Prosky
datum narození 13.12.1930
(herec, instagram)

Robert Prosky - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Prokletý
(2007) - The Valley of Light
(2005) - Průšvihář na útěku
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Smoochy
(2002) - D-Tox
(2001) - Echoes from the White House
(2001) - Danny (TV seriál)
(2000) - Grandfather's Birthday
(1999) - Drsňák Dudley
(1999) - Cena za život
(1998) - Jezero
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Město šílenců
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Cela
(1995) - Šarlatové písmeno
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1995) - Brothers' Destiny
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
(1993) - Bourák
(1992) - Šéf
(1992) - Navždy a daleko
(1992) - Hoffa
(1992) - Dvojité ostří
(1991) - Age Isn't Everything
(1990) - Zelená karta
(1990) - Směšně o lásce
(1990) - Putování za láskou
(1990) - Parťák
(1990) - Lifestories (TV seriál)
(1990) - Johnny Ryan
(1990) - Jedna noc s vrahem
(1990) - Gremlins 2
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1989) - Noc mrtvých
(1989) - Loupež
(1988) - A Walk in the Woods
(1988) - Vražda Mary Phaganové
(1988) - S mafií v patách
(1988) - Báječná dovolená
(1987) - Vysíláme zprávy
(1987) - Velký esa
(1987) - Rozkacená sudba
(1985) - Beze stopy
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Přirozený talent
(1983) - Šikana
(1983) - Pevnost
(1983) - Christine
(1982) - World War III
(1982) - Monsignor
(1981) - Zloděj
(1981) - The Ordeal of Bill Carney
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1975) - Zalmen: or, The Madness of God

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Prosky 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Prosky - herec

se narodil 13.12.1930 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Prosky

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Robert Prosky
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
20°45’
 
LunaLuna:
Panna
29°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°29’
 
VenušeVenuše:
Štír
22°02’
 
MarsMars:
Lev
16°38’
 
JupiterJupiter:
Rak
18°30’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°33’
 
UranUran:
Beran
11°28’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°46’
R
PlutoPluto:
Rak
20°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°35’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
3°45’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°51’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »