Robert Smigel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robert Smigel
(Robert M. Smigel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Robert Smigel - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
7.2.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robert Smigel 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robert Smigel
datum narození 7.2.1960
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Robert Smigel - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Robert Smigel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Live From New York!
(2015) - The Jack and Triumph Show (TV seriál)
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Delivery
(2012) - Čtyřicítka na krku
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Bobovy burgery (TV seriál)
(2010) - Conan
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Spike's Guys Choice
(2008) - Root of All Evil
(2008) - Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - In Search of Puppy Love
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2004) - 101 Most Unforgettable SNL Moments
(2004) - Late Night with Conan O'Brien: The Best of Triumph the Insult Comic Dog
(2003) - The Osbourne Family Christmas Special
(2003) - Late Night with Conan O'Brien: 10th Anniversary Special
(2003) - Last Comic Standing
(2003) - Comedy Central Presents: The Commies
(2003) - Heroes of Jewish Comedy (TV seriál)
(2002) - TV's Most Censored Moments
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Vánoční příběh
(2002) - Opilí láskou
(2001) - Adam Sandler Goes to Hell
(2000) - TV Funhouse (TV seriál)
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Hete Roy
(2000) - Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Tomorrow Night
(1998) - Píseň pro nevěstu
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - The O'Reilly Factor
(1996) - Rivalové
(1995) - Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)
(1995) - Billy Madison
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Waynův svět 2
(1988) - Superman 50th Anniversary
(1975) - Saturday Night Live

Robert Smigel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.2.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robert Smigel 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robert Smigel - režisér, scénárista, herec

se narodil 7.2.1960 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robert Smigel

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Robert Smigel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
17°43’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°17’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°32’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
13°48’
 
MarsMars:
Kozoroh
18°07’
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°19’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°43’
 
UranUran:
Lev
19°05’
R
NeptunNeptun:
Štír
9°08’
 
PlutoPluto:
Panna
5°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°44’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°50’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°47’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »