Robin Mossley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Robin Mossley

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Robin Mossley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Robin Mossley 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Robin Mossley
datum narození 3.4.1955
(herec, instagram)

Robin Mossley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Painkiller Jane (TV seriál)
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2006) - Connorsova válka
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Škola života
(2005) - Maximální limit
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2003) - Živel
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Jake 2.0 (TV seriál)
(2003) - Alienated (TV seriál)
(2002) - Vánoční příběh
(2002) - Svatý hříšník
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - The Lone Gunmen (TV seriál)
(2001) - The Sports Pages
(2000) - Trixie
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1999) - Hope Island (TV seriál)
(1999) - Drsňák Dudley
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1997) - Super Dave's All Stars (TV seriál)
(1997) - Policejní akademie (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Deník Evelyn Lau
(1997) - Dead Man's Gun (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1995) - Soud cti
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Zrada a pomsta
(1994) - Sokolí oko (TV seriál)
(1993) - Dying to Remember
(1993) - The Amy Fisher Story
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - North of 60 (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Vánoce, Vánoce přicházejí
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1986) - Zachránce rodiny
(1986) - Riding Fast
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1983) - Deserters
(1972) - The Beachcombers (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Robin Mossley 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Robin Mossley - herec

se narodil 3.4.1955 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Robin Mossley

Dnes se narodili
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Robin Mossley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
12°57’
 
LunaLuna:
Lev
28°37’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°32’
 
VenušeVenuše:
Ryby
4°46’
 
MarsMars:
Býk
24°55’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°22’
 
SaturnSaturn:
Štír
20°16’
R
UranUran:
Rak
23°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°15’
R
PlutoPluto:
Lev
24°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°31’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°40’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°37’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Hrubín
(*1910 - 1971) spisovatel, básník

Rakousko Leopold II.
(*1747 - 1792) uherský a český král, římský král

Česká republika Jan Vyčítal
(*1942 - 2020) zpěvák, hudebník, textař, výtvarník

Spojené státy Jewel Akens
(*1933 - 2013) zpěvák

Itálie Giacomo Balla
(*1871 - 1958) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »