Roddy Piper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roddy Piper
(Roderick George Toombs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Winnipeg Beach, Manitoba
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Roddy Piper - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.4.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roddy Piper 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Roddy Piper
datum narození 17.4.1954
(herec, instagram)

Roddy Piper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Chair
(2016) - Unpinned
(2016) - Sin-Jin Smyth
(2016) - The Masked Saint
(2015) - Table for 3
(2015) - Vampire Soul: Hidden in Plain Sight
(2015) - The Green Fairy
(2015) - Portal to Hell!!!
(2015) - Lights Out
(2015) - Betting on Baker
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - WWE Presents True Giants
(2014) - I Am Santa Claus
(2014) - Zdánlivé bezpečí
(2014) - Pro Wrestlers vs Zombies
(2014) - Other Plans
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
(2013) - WWE: The Best of WarGames
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2012) - Celebrity Wife Swap
(2012) - nWo: The Revolution
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Pizza Man
(2010) - WWE Hall of Fame 2010
(2010) - The Portal
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2010) - Billy Owens and the Secret of the Runes
(2010) - Alien Opponent
(2009) - WWE Hall of Fame 2009
(2009) - Starrcade: The Essential Collection
(2009) - A Family Underground
(2009) - A Gothic Tale
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Royal Rumble
(2008) - The Mystical Adventures of Billy Owens
(2007) - Super Sweet 16: The Movie
(2007) - Street Team Massacre
(2007) - Jako zamlada
(2007) - Ghosts of Goldfield
(2007) - Blind Eye
(2006) - WWE Survivor Series
(2006) - Shut Up and Shoot!
(2006) - Čest
(2006) - Costa Chica: Confession of an Exorcist
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2005) - TNA Wrestling: The Best of Jeff Hardy - Enigma
(2005) - Three Wise Guys
(2003) - WWE Judgment Day
(2003) - WWE Backlash
(2003) - WrestleMania XIX
(2002) - WWE Velocity
(2002) - WWE Divas: Undressed
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - NWA: Total Nonstop Action (TV seriál)
(2000) - Jack of Hearts
(1999) - WWE SmackDown
(1999) - Spasitel
(1999) - Legless Larry & the Lipstick Lady
(1998) - WCW Thunder
(1998) - WCW Slamboree 1998
(1998) - WCW/NWO Superstar Series: Diamond Dallas Page - Feel the Bang!
(1998) - WCW Fall Brawl
(1998) - Těžké časy
(1998) - Nikdy se nevzdat
(1997) - Halloween Havoc
(1997) - Ostrá parta
(1997) - First Encounter
(1997) - Dead Tides
(1996) - WrestleMania XII
(1996) - Starrcade
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Poslední boj
(1995) - WrestleMania XI
(1995) - WCW Monday Nitro
(1995) - Vězeň na zabití
(1995) - Tough and Deadly
(1995) - Jungleground
(1995) - Blbouni
(1994) - WrestleMania X
(1994) - Zpět v akci
(1994) - WWE King of the Ring
(1994) - Důvod k zabití
(1994) - Bez soutěže
(1994) - The Best There Is Bret 'Hitman' Hart 2
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1992) - WWF Wrestling's Hottest Matches
(1992) - WWE SummerSlam
(1992) - WrestleMania VIII
(1992) - Royal Rumble
(1991) - WWE Survivor Series
(1991) - WWE SummerSlam
(1991) - WrestleMania VII
(1991) - Tagteam
(1990) - WWE Survivor Series
(1990) - WWE SummerSlam
(1990) - Royal Rumble
(1990) - WrestleMania VI
(1990) - The Love Boat: A Valentine Voyage
(1989) - WWE Survivor Series
(1989) - WWE SummerSlam
(1989) - WrestleMania V
(1989) - Podnikejte ve vězení
(1988) - WWE SummerSlam
(1988) - Jsou mezi námi
(1987) - WrestleMania III
(1987) - Žabí teror
(1987) - The Highwayman
(1987) - Body Slam
(1986) - WrestleMania II
(1985) - WWF Wrestling Classic
(1985) - WrestleMania
(1985) - Wrestling's Country Boys
(1985) - Pro Wrestling Illustrated presents Lords of the Ring: Superstars & Superbouts
(1984) - WWF Superstars of Wrestling
(1983) - Starrcade
(1978) - The One and Only

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roddy Piper 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roddy Piper - herec

se narodil 17.4.1954 ve městě Winnipeg Beach, Manitoba, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roddy Piper

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Roddy Piper
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°56’
 
LunaLuna:
Váhy
18°50’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°22’
 
VenušeVenuše:
Býk
16°00’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°42’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
22°47’
 
SaturnSaturn:
Štír
6°44’
R
UranUran:
Rak
19°11’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°38’
R
PlutoPluto:
Lev
22°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°06’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°29’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°27’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »