Roger Corman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Corman
(Roger William Corman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.4. 1926 - 14:00h
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Roger Corman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1926 - 14:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.4.1926 - 19:00  
US, Detroit:
42°20' s.š., 83°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Corman 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Roger Corman
datum narození 5.4.1926
(herec, režisér, instagram)

Roger Corman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kings of Cult
(2015) - Doomed: The Untold Story of Roger Corman's the Fantastic Four
(2014) - That Guy Dick Miller
(2014) - Podivuhodné příběhy
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
(2011) - Produce Your Own Damn Movie!
(2011) - Cormanův svět
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Moguls & Movie Stars: A History of Hollywood (TV seriál)
(2010) - The Making of Humanoids from the Deep
(2010) - Holky s mačetami útočí!
(2010) - Sharktopus
(2010) - Dinoshark
(2009) - Popatopolis
(2009) - Nightmares in Red, White and Blue
(2009) - Direct Your Own Damn Movie!
(2008) - Hollywood Gangster
(2007) - Val Lewton: The Man in the Shadows
(2007) - Spine Tingler! The William Castle Story
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - The Secret World of Superfans
(2006) - Jak se dělá Sci-fi
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story
(2005) - Bullets Over Hollywood
(2004) - Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
(2004) - Cinemaker
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - The Trip: Tune In, Trip Out
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Reel Radicals: The Sixties Revolution in Film
(2001) - The Wicker Man Enigma
(2001) - Schlock! The Secret History of American Movies
(2001) - It Conquered Hollywood! The Story of American International Pictures
(2001) - Inside the Labyrinth: The Making of 'The Silence of the Lambs'
(2001) - Hidden Values: The Movies of the Fifties
(2001) - A Galaxy Far, Far Away
(2001) - Burnt Offering: The Cult of the Wicker Man
(2000) - David Carradine: The E! True Hollywood Story
(2000) - Claudia Jennings: The E! True Hollywood Story
(2000) - Vřískot 3
(2000) - Up Against Amanda
(2000) - Nezávislý
(2000) - Dangerous Curves
(2000) - Běžící Terč
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - The Phantom Eye (TV seriál)
(1999) - Aladdin and the Adventure of All Time
(1998) - Some Nudity Required
(1997) - Monte Hellman: American Auteur
(1997) - Directors on Directors (TV seriál)
(1997) - A-Z of Horror (TV seriál)
(1997) - A&E Biography: Vincent Price - The Versatile Villain
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - 100 Years of Horror: Witchcraft and Demons
(1996) - 100 Years of Horror: The Monster Makers
(1996) - 100 Years of Horror: The Evil Unseeable
(1996) - 100 Years of Horror: The Count and Company
(1996) - 100 Years of Horror: The Aristocrats of Evil
(1996) - 100 Years of Horror: Sorcerers
(1996) - 100 Years of Horror: Scream Queens
(1996) - 100 Years of Horror: Maniacs
(1996) - 100 Years of Horror: Freaks
(1995) - Apollo 13
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Runaway Daughters
(1993) - Philadelphia
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1991) - Reflections on Citizen Kane
(1991) - Mlčení jehňátek
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Ultra Warrior
(1989) - Lords of the Deep
(1989) - Hollywood Boulevard II
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1987) - Biography (TV seriál)
(1984) - Odpolední směna
(1983) - The Horror of It All
(1982) - Stav věcí
(1981) - Kvílení vlkodlaků
(1977) - Roger Corman: Hollywood's Wild Angel
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1976) - Cannonball
(1974) - Kmotr II
(1961) - Creature from the Haunted Sea
(1961) - Atlas
(1960) - Ski Troop Attack
(1960) - Battle of Blood Island
(1959) - The Wasp Woman
(1958) - War of the Satellites
(1958) - Hot Car Girl
(1958) - The Cry Baby Killer
(1957) - Naked Paradise
(1955) - Day the World Ended
(1954) - Monster from the Ocean Floor
(1954) - The Fast and the Furious

Roger Corman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Roger Corman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Roger Corman - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Corman 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Corman - herec, režisér

se narodil 5.4.1926 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Corman

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Roger Corman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°14’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°15’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
5°24’
9
R
VenušeVenuše:
Vodnář
29°40’
7
 
MarsMars:
Vodnář
9°48’
6
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°56’
7
 
SaturnSaturn:
Štír
25°18’
4
R
UranUran:
Ryby
26°33’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
22°11’
1
R
PlutoPluto:
Rak
12°36’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
21°16’
12
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°43’
1
 
CheirónCheirón:
Beran
27°05’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
16°33’
10
Domy:
Lev
17°32’
Vodnář
17°32’
2:
Panna
8°44’
8:
Ryby
8°44’
3:
Váhy
5°04’
9:
Beran
5°04’
Štír
7°37’
Býk
7°37’
5:
Střelec
14°00’
Blíženci
14°00’
6:
Kozoroh
18°17’
Rak
18°17’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
27°35’
11
Slun./Luna:
Vodnář
29°44’
7


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »