Roger Sloman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Roger Sloman

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Harlesden
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Roger Sloman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.5.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Roger Sloman 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Roger Sloman
datum narození 19.5.1946
(herec, instagram)

Roger Sloman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - How TV Ruined Your Life (TV seriál)
(2010) - The Many Faces of... (TV seriál)
(2009) - Small Island
(2007) - Thieves Like Us (TV seriál)
(2007) - Lady Godiva: Back in the Saddle
(2005) - Na život a na smrt
(2004) - Shameless (TV seriál)
(2004) - Family Business (TV seriál)
(2004) - Doktor Martin (TV seriál)
(2003) - Grass (TV seriál)
(2002) - Foylova válka (TV seriál)
(2001) - The Cazalets (TV seriál)
(2001) - Chunky Monkey
(2001) - Crossroads (TV seriál)
(2000) - Moje rodina (TV seriál)
(2000) - I Saw You
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Krásní lidé
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1999) - Beowulf
(1998) - Roger Roger (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Sunnyside Farm (TV seriál)
(1997) - Richard II
(1997) - The Missing Postman
(1997) - Family Affairs (TV seriál)
(1996) - Treasure Seekers
(1996) - Loch Ness
(1995) - Crown Prosecutor (TV seriál)
(1994) - Wycliffe (TV seriál)
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - Goodnight Sweetheart (TV seriál)
(1993) - Bedna (TV seriál)
(1992) - The Tomorrow People (TV seriál)
(1992) - Modrý led
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1992) - B & B
(1991) - Doctor at the Top (TV seriál)
(1991) - The Brittas Empire (TV seriál)
(1991) - Bottom (TV seriál)
(1990) - T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
(1990) - Mr. Bean (TV seriál)
(1990) - El C.I.D. (TV seriál)
(1990) - Alleyn Mysteries (TV seriál)
(1989) - Stay Lucky (TV seriál)
(1989) - Snakes and Ladders (TV seriál)
(1989) - Press Gang (TV seriál)
(1989) - About Face (TV seriál)
(1988) - Rab C. Nesbitt (TV seriál)
(1988) - Jestřábi
(1987) - Hardwicke House (TV seriál)
(1986) - Lovejoy (TV seriál)
(1986) - Boon (TV seriál)
(1986) - All at Number 20 (TV seriál)
(1985) - Mrs. Capper's Birthday
(1985) - Max Headroom
(1985) - EastEnders (TV seriál)
(1984) - The Lenny Henry Show
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1984) - Duty Free (TV seriál)
(1983) - Dramarama (TV seriál)
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1983) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1982) - Záhada Sedmi ciferníků
(1982) - Shine On Harvey Moon (TV seriál)
(1982) - Mladí v partě (TV seriál)
(1982) - Kevin Turvey: The Man Behind the Green Door
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1982) - Captain Stirrick
(1981) - Velekněz lásky
(1981) - Rudí
(1981) - Klub příšer
(1981) - A Kick Up the Eighties (TV seriál)
(1981) - The Chinese Detective (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - The Gentle Touch (TV seriál)
(1979) - Terry and June (TV seriál)
(1979) - Shoestring (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - An Honourable Retirement
(1978) - Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)
(1978) - Pennies from Heaven (TV seriál)
(1978) - Hazell (TV seriál)
(1978) - Grange Hill (TV seriál)
(1977) - Supernatural (TV seriál)
(1976) - Neskutečné historky (TV seriál)
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.5.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Roger Sloman 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Roger Sloman - herec

se narodil 19.5.1946 ve městě Harlesden, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Roger Sloman

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Roger Sloman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°53’
 
LunaLuna:
Kozoroh
4°36’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°14’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°22’
 
MarsMars:
Lev
12°45’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°28’
R
SaturnSaturn:
Rak
21°01’
 
UranUran:
Blíženci
16°21’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°03’
R
PlutoPluto:
Lev
9°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°08’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°35’
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°27’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »