Rolonda Watts wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rolonda Watts

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.7. 1959 - 21:16h
Místo:
Winston-Salem, Severní Karolína
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, dabérka, spisovatelka, novinářka

Rolonda Watts - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Palmer (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.7.1959 - 21:16  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.7.1959 - 01:16  
US, Winston-Salem:
36°6' s.š., 80°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rolonda Watts 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Rolonda Watts
datum narození 12.7.1959
(herečka, dabérka, spisovatelka, novinářka, instagram)

Rolonda Watts - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - American Bred
(2015) - Whitney
(2015) - Tyler Perry's Madea's Tough Love
(2015) - Sister Code
(2013) - Return to Babylon
(2013) - Mejdan jak se patří
(2012) - I Will Follow You Into the Dark
(2012) - House Arrest
(2012) - Broken Roads
(2011) - 25 Hill
(2011) - A Mother's Love
(2010) - Vánoční zásilka
(2010) - Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
(2009) - Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce
(2009) - Superagent Oso (TV seriál)
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Can You Teach My Alligator Manners? (TV seriál)
(2006) - Zvědavý George (TV seriál)
(2005) - Okovy
(2004) - Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2003) - Amerika hledá topmodelku
(2003) - Maniac Magee
(2001) - Rendez-View
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - One on One (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1997) - Judge Joe Brown
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - Smart Guy (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Steve Harvey Show (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Blbouni
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Rolonda Watts - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rolonda Watts 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rolonda Watts - herečka, dabérka, spisovatelka, novinářka

se narodila 12.7.1959 ve městě Winston-Salem, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rolonda Watts

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Rolonda Watts
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
19°55’
6
 
LunaLuna:
Váhy
14°08’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
15°40’
7
 
VenušeVenuše:
Panna
3°33’
7
 
MarsMars:
Lev
25°25’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
22°12’
10
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°33’
11
R
UranUran:
Lev
14°59’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
4°11’
9
R
PlutoPluto:
Panna
2°30’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°49’
8
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°25’
4
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°50’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
7°13’
9
Domy:
Vodnář
1°26’
Lev
1°26’
2:
Ryby
14°48’
8:
Panna
14°48’
3:
Beran
22°49’
9:
Váhy
22°49’
Býk
21°21’
Štír
21°21’
5:
Blíženci
14°23’
Střelec
14°23’
6:
Rak
6°10’
Kozoroh
6°10’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
26°23’
11
Slun./Luna:
Panna
2°01’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »