Rudolf Kalina wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Rudolf Kalina

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1931 (?)
Země:
Věk:
90 let
Povolání:
herec

Rudolf Kalina - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1931 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Rudolf Kalina 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Rudolf Kalina
datum narození v roce *1931
(herec, instagram)

Rudolf Kalina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Maigretův první případ
(1989) - Morové povětří
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Bludiště
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1985) - Tchyně
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1978) - Báječní muži s klikou
(1976) - Na samotě u lesa
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Sokolovo
(1974) - Lidé z metra
(1973) - Zlá noc
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Muž v osidlech
(1973) - Milenci v roce jedna
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Pan Tau a cesta kolem světa
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1970) - Ďábelské líbánky
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Světáci
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Skřivánci na niti
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Most u Remagenu
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1964) - Vajíčko
(1963) - Tři chlapi v chalupě

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Rudolf Kalina 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Rudolf Kalina - herec

se narodil v roce *1931 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Rudolf Kalina

Dnes se narodili
Česká republika Libuše Havelková
(*1924) herečka

Španělsko Salvador Dalí
(*1904) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Josef Zíma
(*1932) herec

Česká republika Jana Mařasová
(*1969) herečka, zpěvačka, dabérka

Česká republika Iva Frühlingová
(*1982) zpěvačka, modelka


Rudolf Kalina
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°29’
 
LunaLuna:
Ryby
0°32’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°14’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°13’
 
MarsMars:
Lev
9°24’
R
JupiterJupiter:
Rak
13°31’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°07’
 
UranUran:
Beran
11°51’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°16’
R
PlutoPluto:
Rak
19°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°31’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°05’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°00’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Stephen Baldwin
(*1966) herec

Spojené státy Bruce Boxleitner
(*1950) herec

Irsko Gabriel Byrne
(*1950) herec, režisér, kulturní ambasador, vypravěč

Spojené státy Katharine Hepburn
(*1907) herečka

Česká republika Ivan Král
(*1948) skladatel, zpěvák, baskytarista, klávesák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lex Barker
(*1919 - 1973) herec

Jamajka Bob Marley
(*1945 - 1981) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Douglas Adams
(*1952 - 2001) spisovatel, scénárista

Finsko Alvar Aalto
(*1898 - 1976) architekt

Spojené státy John D. Rockefeller Jr.
(*1874 - 1960) podnikatel, filantrop



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní v BýkBýku
ukázat kalendář »